Counter Strike

6 millió forint hetente? Ez volt a CS:GO történelmének legrosszabb üzlete


Kiderült FNS kivásárlási ára, utólag már tudjuk, hogy hatalmasat bukott rajta a Cloud9.

FNS kispadra ültetése pár napja már beszédtéma a CS:GO világban, hiszen az irányítót alig 2 hónapja hozták csak az együtteshez. A gyorsaság kiemelt fontosságú volt a cserében, hiszen Stewie váratlanul ment át az SK-hoz, gyorsan kellett valaki a helyére.

Az elérhető játékosok közül FNS-re esett a választás, aki irányítani érkezett a csapathoz, tarik így kikerült az IGL szerepkörből. FNS április 2-án érkezett a compLexity-től, ahonnan élő szerződése miatt a Cloud9-nak kivásárlási árral kellett elhoznia. Ez az összeg pedig a belsős források szerint nem volt kicsi:

200 000 dollár, vagyis 50 millió forint volt az ára FNS leigazolásának Stewie helyére.

Ha hosszútávú megoldás lett volna belőle, ezzel nem is lenne semmi gond. De az FNS-sel megvívott 3 LAN egyike sem sikerült túl jól a C9 számára:

  • DreamHack Masters Marseille – Top8
  • IEM Sydney – Csoportkörös kiesés
  • ESL Pro League – Csoportkörös kiesés

Az irányító nem tudta átvinni saját elképzeléseit a csapatra, és egyénileg sem volt éppen a csúcson.

Ezek után le is ültették FNS-t a kispadra, május 26-ig volt a Cloud9 kezdő ötösének tagja. Két hónapért fizetett tehát 50 milliót a C9, és ez idő alatt nem nyertek szinte semmit. Vagyis hetente 6 millió forintot kidobtak az ablakon, és most kezdhetik ez egészet elölről!

A VaKarM.net információ szerint NBK érkezik majd FNS helyére, és vélhetően az ő kivásárlási ára sem lesz piskóta a G2-ból. De reméljük ha az a csere összejön, legalább nem 2 hónapig tart majd, mint FNS-é.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva