Counter Strike

“Nekem a CS a legfontosabb” – KoloRRR otthagyta a GA-t


KoloRRR távozott a csapatból, megkérdeztük, hogy mi áll a dolog hátterében.

Legutóbb Flash távozott a csapatból, ennek már két hete, most pedig koloRRR is hasonlóképp döntött. Ádám az állítását nem nagyon indokolta a Facebook posztjában. A csapatnak a legjobbakat kívánja, egy ideig pedig beugrik még a meccsekre, feltehetőleg addig, amíg nem találnak új 5.-et gabessonék.


Megkérdeztük koloRRR-t a történtekről:

Állítólag nem nagyon van fejlődés a csapaton belül, mondtad korábban, hogy szeretnéd komolyan venni a CS-t, ez lenne a háttérben?

Személyes dolgok és sok más is áll még a háttérben, de nem szeretnék semmit kiteregetni. Majd kiderül, hogy hogy alakulnak a dolgok. Összeveszésről nincs különösebben szó, csak nem egyeztek meg a nézeteink, az elvárásokkal és a felkészüléssel kapcsolatban.

A jó viszony azért megmaradt? Tudjuk, hogy Gabival és Levivel országos cimborák vagytok.

Nem vagyunk ellenségek, soha nem is szeretném, hogy azok legyünk, de majd meglátjuk, hogy hogy alakulnak a dolgok. Nyilván a barátság számomra is fontos, de nekem a legfontosabb a CS. Az, hogy mi barátok lettünk, az nekem csak egy plusz és örülök, hogy megismerhettem őket, de tényleg nekem a CS a legfontosabb. A magánéletemet azt egy külön témaként kezelem.

Teljesen érthető. Akkor a CS-t nem adod fel. A jövőben talán ismét feltűnsz egy külföldi csapatban vagy maradnál a magyaroknál?

Magyarokkal egyelőre egyáltalán nem tervezek. Demózgatni fogok, hogy fejlődjek valamint szintentartás és előrelépés szempontjából FPLC-zni. Sokaknak sikerült, remélem ha én is magpróbálom, akkor fel tudok jutni FPL-be, és onnan azért jó lehetőségek várhatnak az emberre.

Azt írtad, hogy azért még beugrasz, ha a helyzet úgy kívánja. Ez azt jelenti, hogy egy-egy csapatban majd láthatunk, ha úgy alakul,, vagy akár egy ICL is közbejöhet, de a cél, hogy te fejlődj jelenleg?

Persze, a többieknek szívesen segítek, amíg szükség van rám, de mondtam nekik, hogy minél előbb találjanak egy új 5.-et. Addig a rendelkezésükre állok, 1-2 ICL pedig nyilván nincs kizárva.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva