Fortnite

Rekordfigyelő: Eragonist az új magyar Solo vs Squad király!


Nem tartott soká a magyar streamernek megdönteni a rekordot.

Eragonist kétségtelenül az egyik, ha nem a legjobb magyar Fortnite játékos. Ezt nem csak streamjeiben, hanem a Showdown hétvégéken is bizonyítja. Ő volt az a játékos, aki az első Solo Showdown hétvégén bekerült a Top 100-ba, de sajnos pontegyenlőség miatt lecsúszott a díjról, s “csak” 101. ként végzett. A legutóbbi Blitz során sajnos nem sikerült neki ilyen jó eredményt futnia, ám így is egy impozáns 171. helyezést sikerült összehoznia, ami azért még bőven felsőháznak számít mind európai, mind pedig világ szinten.

A Gamer.hu azért kezdte el a Rekordfigyelő sorozatot, hogy a magyarok is követni tudják saját társaik teljesítményét, valamint titkon egy közösségi “versenyt” hozzon létre, annak érdekében, hogy a hazai Fortnite folyamatosan fejlődjön. A visszajelzésekből ítélve egészen jól sikerült ez a kezdeményezés, olyannyira, hogy a tegnapi Solo vs Squad jelentésünk után többen rá is robbantak az aktuális rekord megdöntésére.

Eragonist végül “lazán” (már az első nap!), 1 darab killel beelőzte sweet_ teljesítményét, s ezzel beállította az új, 30 killes Solo vs Squad magyar rekordot.

A rekordot jelentő TELJES MECCSET itt nézhetitek meg, 20 perces kör volt!

Aki azt gondolná, hogy innen már nincs hova fejlődni, annak ajánljuk figyelmébe a világrekordot, amit egy francia játékos, Teeqzy állított be nemrég!

Teeqzy egy állat! – Új Solo Squad világrekord született!

Gratulálunk Erának az új magyar rekordhoz! Kíváncsian várjuk, hogy meddig bírja a csúcson a 30-as szám!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva