Gaming

Egy héten át ingyen tölthető a For Honor!


Meglepetésakcióval rukkolt elő a Ubisoft az E3 alkalmából.

Hétfő éjszaka tartotta a Ubisoft az E3-as konferenciáját, ahol többek között bemutatták az új Assassin’s Creed játékot is. Azoknak is volt ráadásul minek örülni, akik valamiféle ajándékban reménykedtek, bejelentették ugyanis, hogy egy héten át ingyenesen tölthető a For Honor.

Bizony, ezúttal nem egy egyszerű ingyenes hétvégéről van szó: június 18-ig bárki letöltheti a játék Starter Edition változatát – a PC verziót a Uplay felületén érdemes keresni. A Starter Edition 3+3 játszható karaktert kínál, a többi harcos és a testreszabási lehetőségek pedig némileg több vasat igényelnek, mint a normál verzióban. Ami viszont jó hír, hogy a többi kiadás is nagyon olcsón, 75 százalékos kedvezménnyel kapható egy héten keresztül – a Standard Edition például 15 euróért, a fullos Gold Edition pedig 25 euróért megy most PC-n, de a konzolos változatok is ugyanúgy jelentősen olcsóbbak lettek

Az ingyenesség mellett volt más újdonság is a For Honor kapcsán az E3-on, bejelentették ugyanis az új kiegészítőt, a Marching Fire-t, mely az eddigi legnagyszabásúbb tartalmi bővítés lesz a fejlesztők ígérete szerint.

Amire számíthatunk:

  • Wu Lin frakció 4 új harcossal (Tiandi, Jiang Jun, Nuxia, Shaolin)
  • Új fegyverek és harcstílusok
  • Új single-player tartalom
  • Továbbfejlesztett látvány
  • Új játékmód: Breach

Utóbbiról egy külön bemutatót is készítettek nekünk.

A Marching Fire kiegészítő a tervek szerint október 16-án érkezik.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva