PUBG

Szavazás: Hamarosan tömegével jönnek a BR játékok, Te fogsz váltani?Annyi új battle royale játék érkezik, hogy már lassan nem tudunk dönteni, hogy melyikre érdemes figyelni.

A PUBG népszerűsége mindenkit megdöbbentett és egy lavinát zúdított a játékiparra. A sikerben mindenki látta a potenciális lehetőséget, ám ennek több hátulütője is lehet. A PUBG azért is volt ilyen népszerű, mert egyrészt nem igazán volt alternatívája, másrészt pedig mindenki ezzel tolta a barátok közül. Most viszont bejelentkeztek az AAA kategória nagy nevei is, így könnyen lehet, hogy új királyt avatunk hamarosan.

Érkezik az új Call Of Duty, a Battlefield V, jön a Mad Max-szerű Fractured Lands, a Dying Light is kap egy BR módot és akkor a kisebb stúdiók játékairól nem is beszéltünk, pedig van bőven induló.

A keménymag valószínűleg maradni fog, vagy legalábbis valami nagyon jónak kell jönnie ahhoz, hogy ezt a réteget meg lehessen fogni. A PUBG-nál már kialakulóban van a pro scene, egyre több kupát rendeznek és egyre több játékost vonz a kompetitív mód. Aki több ezer órát ölt már a gyakorlásba, az egész biztos nem fog egyből egy másik játékra váltani.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 gamer.hu | minden jog fenntartva