Counter Strike

A Steam Chat bétája rengeteg +FPS-t hozhat, mutatjuk hol töltheted leEgy szimpla kis újításnak tűnt, ám már ez az apró ráncfelvarrás is brutálisat dob egyes setupok teljesítményén.

A Panorama UI-t mindenki úgy várja a CS:GO-ban, mint valami FPS-messiást. Az új felhasználói felületről ugyanis keveset tudunk, de egyet biztosan. Újabb hardverekkel garantáltan több FPS-ünk lesz a CS:GO-ban, ha bejön az új UI.

A PUBG-ben ugyanígy áhítoznak a minél előbbi optimalizációra, amitől szintén plusz FPS-t remél mindenki. Persze addig is vannak módszerek, amivel akár mindkét népszerű Steames játékban plusz FPS-hez juthatunk.

Például a vadonatúj Steam csevegés. Amely pusztán azzal hogy új overlay-t ad pár dolognak, rengeteg erőforrást felszabadít a gépen.

A posztban látható linkre kattintva érhető el az új Steam Chat, mely frissített barátlistát és beszélgetési lehetőségeket rejt.

  • Kedvencek: ezzel a funkcióval a barátlistád legtetején tarthatod azt, amivel vagy akivel a leginkább törődsz.
  • Csoportosítás játék alapján: barátaid mostantól a velük játszott játék szerint is szelektálhatod.
  • Részletes megjelenítés: Meccsben vannak-e a többiek vagy még elérhetőek, kikkel játszanak együtt és még számos extra adat.
  • Csoportos beszélgetések: tiszta Facebook chat, csak immár a Steamen is.

A közösségi élmény előnyei mellett viszont a visszajelzések szerint az FPS-re is jótékony hatással van az újítás.

New Steam Client Beta Update improves my FPS a lot from r/GlobalOffensive

Az új Steam Chat overlay könnyített a gépek terhein és akár PUBG, akár CS:GO közben extra FPS-t eredményez az UPDATE:

Az FPS növekedés alapvető oka, hogy lényegében újraírták a Steam klienst. Mivel az előző verzió már igencsak koros volt, olykor-olykor sajnos FPS csökkenést okozott. Ezen most változtattak, és az új verzióban fokozottan ügyeltek az optimalizációra. Nem mindenkinek adta be persze, van akinek ugyanannyi maradt minden. Ettől függetlenül mindenképp érdemes tenni egy próbát és letölteni az új Steam Chatet. Hátha!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 gamer.hu | minden jog fenntartva