Counter Strike

A FaZe shroudot akarta beugrónak, de a streamer nem vállalta


A mousesports + n0thing példán felbuzdulva a FaZe is egy már visszavonult profit próbált újra versenyre csábítani.

Oskar távolléte miatt a mousesports az 1.6 legenda és Cloud9-ikon segítségét kérte az ESL One: Belo Horizonte versenye alatt. Eddig nem tudtuk, de a FaZe is hasonló terveket szövögetett a háttérben, egy másik ex-profi megkörnyékezésével:

Shroudtól élő adásban kérdezték meg, nem próbálta-e senki visszacsábítani a profi mezőnybe, akár csak beugróként is? A válasz alaposan meglepett mindenkit, a streamer ugyanis elárulta, hogy éppen most volt egy ilyen megkeresés:

A Brazíliában zajló ESL One idejére a FaZe próbálta meg újra éles harcba küldeni shroudot.

Amint tudjuk, olofmeister távolléte komoly problémát okoz a csapatnak, a svéd játékos pótlása egyre nehezebb feladat. Nem skillben, ott ugyanis szinte lehetetlen olyan erős szabad ügynököt találni, mint amilyen erős olof.

Az eddigi fix beugró Xizt más csapathoz igazolt azóta, és rengeteg a tengeren túli verseny, ahova vízum kell. Ráadásul ha a Majorig nem oldódik meg a dolog, olyan beugró kell, aki nem lépett pályára a Minor Closed kvalin, sem a Minoron ugye.

Mivel shroud nem vállalta a brazil beugrást, jelenleg cromen a csapat beugrója. Pedig egy FaZe shroud matricát nagyon megnéztünk volna a Majorról! A DreamHack Austin alatt cromen még a Heroic beugrója volt, így vízum gondjai nincsenek, és benne van a kezében a játék. Simán lehet, hogy a Majorra is az ő segítsége kell. De amíg az európai Minor Closed kvali és a Minor le nem zajlik, nem tudjuk ki lesz esélyes a FaZe ötödik pozíciójára. Jelenleg szóba jöhet még az egész Heroic, a NiP, a Nip-ből kitett draken vagy cromen is maradhat.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva