Fifa

Lukaku finoman odapirított az EA Sports-nak a sebessége miatt


A belga támadó volt a Manchester United leggyorsabbja az előző szezonban.

A Manchester United és a belga válogatott első számú csatára, Romelu Lukaku nem tartozik éppenséggel a legapróbb termetű támadók közé. Ennek tükrében sokak számára meglepő lehet, hogy a közel egymázsás támadóval nemcsak gólokban, hanem sebességben sem könnyű felvenni a versenyt:

az angol klub nemrégiben közzétett egy bejegyzést, melyben azt írják, hogy a mostani szezonban Lukaku volt a leggyorsabb játékosuk.

A Chelsea ellen vívott februári meccsen a belga egy 34.84 km/h-s sprintet vágott le, ennél nagyobb csúcssebességet pedig egyik manchesteri játékos sem ért el a szezonban.

Kép: Manchester United

A fentiek fényében nem meglepő, hogy Lukaku nem teljesen elégedett az értékeivel a FIFA 18-ban: az “alap” verzióján csak 83-as Pace szerepel. Később a Team of the Season kártyán ezt már sikerült feltornászni 92-re, de itt nyilván természetes, hogy nőtt az érték – az alap statok ettől még nem változtak.

Lényeg a lényeg: amikor a fenti információ napvilágot látott, akkor Lukaku finoman odaszólt az EA Sports-nak az Instagramon.

“Látod ezt, EA Sports? Legközelebb találjátok el jól [a sebességem], köszi!”

Kép: Instagram

Az említett adat ezek után szinte biztosan eljutott a fejlesztőkhöz is, így a FIFA 19 elé remélhetőleg Lukaku is elégedettebben ülhet már le.

A Manchester United csatára természetesen ott van a most startolt világbajnokságon is: a belgák első ellenfele Panama lesz a tornán, azt a meccset hétfő délután 17 órától játsszák majd.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva