Fortnite

Készítsd a klienst, mert érkezik a v4.4 Content Update!


Vajon most is három napos fesztiválidőszak jön, vagy egyben megoldja az Epic Games?

Két héttel ezelőtt volt utoljára tartalomfrissítés, vagyis Content Update a játékban. Eredetileg ezek kisebb frissítések, amik ráncfelvarrják a kisebb problémákat, valamint egy-két apróságot adnak a játékmenethez, hogy az emberek kapjanak valami pluszt a következő héten esedékes, nagyobb szériaszámú és mélyebb frissítésig. Ámbár ez a v4.3 tartalomfrissítési ciklusában meglehetősen érdekesen sült el, három napon keresztül folyamatosan érkeztek újdonságok, s ha mindet összegyúrtuk volna egy napba, bőven kiadtak volna az új tartalmak egy egész nagy frissítést. Mondjuk kinézetek nem érkeztek a forrásfájlokba, így akár a nagy verziókat kiélezhetjük a skin-ciklusokra is, valószínűleg a héten nem fogunk kapni új kinézeteket, mert a múltheti leakből bőven van még, ami nem jelent meg az Item Shopban.

Epic Games

Ami viszont ma biztosan érkezik, az a Stink Bomb, többször is beszéltünk már a Fortnite legújabb használati tárgyáról, s most hamarosan a kezünkbe is foghatjuk, ugyanis a Content Update húzóneve lett. Sebző gránát lesz, így biztosan az agresszív játékosoknak fog kedvezni, a sebzés részleteit és az effekt hatótávját a frissítésből fogjuk megtudni.

Weapon Leak: Visszatérőben a Guided Missile, s biztos, hogy jön egy új gránát is!

Ami még várható, az egy egészen furcsa módosítás, a fém padlóelemek tánctérré változtatását fogják szerkeszteni a fejlesztők, mert szemfüles játékosok kiszúrták, hogy az elemek találkozásai a swastika jelképét rajzolják ki, ez pedig bizonyos körökben egy tiltott embléma, vagy ahol nem, ott igazán kényesen kezelik mindezt.

Reddit.com

Az Epic Games amint csak tudott reagált a fórumbejegyzésre, s az egyik munkatársukon keresztül azt nyilatkozták, amint csak lehet orvosolják ezt a helyzetet és elnézést kérnek azoktól, akiket ez a baki nyugalmában megzavart.

Az új frissítés brokenné tette a csapdát: akkor is megöl, amikor nem kéne

Korábban írtunk már egy nyakatekert csapda glitch-ről, ami azt eredményezte, hogy két irányba is sebeztek a tárgyak. Az Epic Games erre azt nyilatkozta, hogy a következő “major”, vagyis nagyobb frissítéssel érkezik rá a megoldás, így csak találgatni tudunk, hogy egy tartalomfrissítés mennyire komoly számukra. Akit rettentően zavar ez a probléma azért még ne nyugodjon meg, lehetséges, hogy még egy hetet várni kell a probléma megoldására. Ha nem, akkor pedig pezsgőt bontunk!

 

Az Epic Games hivatalos bejegyzése alapján lesz szerverleállás, a megszokott idő szerint 10 órakkor kezdődik a v4.4 Content Update telepítése a kliensben!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva