Fortnite

Megköti a kezünket az Epic Games – Tactics Showdown és Ground Game LTM érkezik hamarosan


Úgy tűnik az új divat a fejlesztőknél, hogy korlátozzák a játékosok szabadságát.

Az Epic Games a kreativitást és a játékszabadságot képviselte eddig a Fortnite-tal, egy olyan Battle Royale-t hoztak létre, amiben az emberek szabadon építkezhettek és győzhették le ellenfeleiket a saját technikájukkal. Ami viszont furcsa, hogy mindezt már egy ideje kezdi visszaszorítani az Epic, nerfelték a Supply Llama-t, kevesebb alapanyagot dobnak az alapanyagforrások, gyengítve lettek az Ammo Boxok, s egyre több fegyver kap mechanikai módosításokat. Persze ezek nagy része indokolt, egyedül az alapanyag nerf az, ami időről időre előkerül és nem értjük az okát. A jó játékosok kihasználhatják vele a tudásukat, a rosszabbaknak pedig jut a gyakorlásra, a kevesebb resource viszont senkinek sem kedvez.

 

Epic Games

Az új v4.4-es Content Update is hozott bőven változást, egy új használati tárgyat, valamint korlátozást a Rocket Ammot használó fegyverekre. Ez utóbbi sokat fog segíteni abban, hogy megszűnjenek a játék végi rakétadarálások. Mindezek mellett a háttérben azért már előre látó az Epic Games, a forrásfájlok közé két teljesen új LTM részleteit is betuszkolták, s mindkettőnek a megkötések lesznek a sajátosságai.

Epic Games

Tactics Showdown LTM

Ebben a módban mindenre oda kell majd figyelnünk. Meg lesz határozva, hogy maximálisan mennyi alapanyag (kevesebb mint normál helyzetben), valamint lőszer lehet a játékosoknál, az építmények is gyengébbek lesznek, valamint a gyilkosságok után szerzett lőszer és resource is kevesebb lesz a normális mennyiségnél. Minden mozdulatunk számítani fog, sebészi pontossággal kell majd végrehajtanunk mindent, hogy sikerrel járjunk.

Ground Game LTM

Ez a játékmód is hasonló lesz mint a Tactics Showdown. Igazság szerint a két játékmód leírása is közel megegyező, kevesebb alapanyag, meghatározott töltény mennyiség, ám itt a leírásban külön kiemelik a természetes elemek mögötti bujkálást, valószínűleg itt javarészt csak a lövésekre fogunk támaszkodni, semmint az építkezésre. PUBG-zni fogunk Fortnite módra!

Véleményünk szerint a két játékmódot jobb lenne egybe gyúrni és egy ténylegesen lövésspecifikus, az építést a háttérbe szorító LTM-mel próbálkozni. Természetesen ez csak egy leak jelentés, remélhetőleg ezt az Epic Games is látja és a fentebb olvasott részletek egy LTM-ként fognak érkezni a későbbiekben. Mert egynek biztosan kiválóak lennének, s biztosan lenne rá igény!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva