Counter Strike

Sima 1v5: Shroud most épp R6-ban bizonyította, hogy miért ő a világ egyik legjobbja


Teljesen mindegy mivel játszik, egyszerűen fenomenális a srác. Amatőr alkimista lehet, mert minden arannyá válik, amibe belekezd.

A Rainbow Six Siege világában még kevesen ismerhetik a nevét, pedig korunk egyik legnagyobb streamer egyéniségéről beszélünk. Az egykori Counter-Strike profi éveket ölt a népszerű FPS-be, a Cloud9 csapatában sikert sikerre halmoztak 2014 és 2017 között. Több Majoron is járt, emléktárgyai a mai napig népszerűek a közösségi piacon.

Főleg mióta visszavonult, hiszen tavaly önhatalmúlag nyugdíjazta magát, és fulltime streamernek állt.

Állítása szerint a versenyek már nem motiválták annyira, saját döntéséből hagyta abba a profi játékot. A Streamer karriert persze nem a nulláról kezdte, igazolt játékosként a napi 8 óra gyakorlás mellett is gyakran streamelt. Volt persze, hogy a gyakorlás helyett is, amiből persze akadt is feszültség karriere során. A 24 éves kanadai játékos viszont a Cloud9-ból történő kiválás óta valóságos mindenevő streamer-ragadozó, aki mindenféle játékban otthonosan érzi magát.

Legutóbb a Rainbow Six Siege-ben mutatta meg, hogy mennyit számít a rutin! Olyan 1v5 szituációt hozott le, aminél sokunk már rég feladta volna.

Elával védekezett ki egy lehetetlen helyzetet, majd hatástalanította a defusert megnyerve csapatának a kört. Mindezt lazán, szinte csuklóból, több tízezer néző előtt. Hiszen nem véletlenül mondtuk, hogy shroud napjaink egyik legnézettebb streamere. Népszerűségét bizonyítja, hogy PUBG-ben még saját skint is kapott a játék fejlesztőitől:

Így szerezheted meg Shroud és Dr. DisRespect PUBG skinjeit!

Maradva a PUBG-nél, nem kell messze menni, ha beteg play-eket akarunk látni:

Shroud Railing a Squad (grenade hits railing) from r/PUBATTLEGROUNDS

CS:GO-ban pedig számos ehhez hasonló menet van mögötte, ami több ezer órás játékidővel nem is csoda:

Nektek mi a legemlékezetesebb Shroud pillanatotok? 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva