PUBG

Minden infó az Event Pass-ról! – Íme a PUBG rangrendszere!


Ezúttal rengeteg ingyen itemet vág hozzánk a PUBG Corp.

A PUBG Corp. végre bemutatta, hogy mit is ért a tegnap beharangozott Pass alatt. Külön egy weboldalt is készítettek az információkról, ezt ajánljuk mindenkinek, hiszen itt minden fontos infót megtalálunk, mellette pedig az itemeket is alaposabban szemügyre vehetjük.

Rangrendszer

Mostantól a játékok során XP-t fogunk begyűjteni, ezekre a pontokra pedig a következő szint elérése érdekében van szükségünk. Bemutatták a küldetéseket is, ami naponta változik és ezekért is plusz XP-t gyűjthetünk be. A játékban eltöltött 5 percért kapunk 2 XP-t, akik megveszik a Event Pass-t, azok ennek a dupláját kapják. Naponta pedig maximum 80 XP-t tudunk így összegyűjteni (a küldetéseken kívül).

Update: Az 1 XP-t utólag a duplájára emelték

Mennyibe kerül a pass?

Az Event Pass-ért 9,99 $-t kérnek, akinek pedig nincs ideje játszani, de szeretné bezsebelni az ingyen skineket, az 4,99 $-ért megvásárolhat további 5 szintet, bezsebelve így az ingyenes tárgyakat. Az első event június 22-étől július 21-ig tart.

Ingyen bezsebelhetsz egy rakat skint!

Most érkeztünk el ahhoz a részhez, hogy miért is éri meg megvenni a pass-t? Nos, alapból ha szintet lépsz, akkor megkapod a szintednek megfelelő skint, amit az event ideje alatt nyugodtan használhatsz, viszont amint vége az eventnek, ezek eltűnnek a raktáradból, ez alól kivétel a névváltoztatás és a lvl20-as ejtőernyő.

Ha pedig megveszed a pass-t, és megcsinálod a küldetéseket, akkor az itemeket megtarthatod a későbbiek során is.  Így olyan itemeket zsákolhatsz be, mint az amúgy méregdrágán megvásárolható szoknya, Kar98k skin, lila dzseki és jó pár további item, amelyeket szintén itt találtok. (Updated, leírás lent)

A  Sanhok promója alkalmából pedig a Sanhok küldetést elvégzői további ingyenes itemeket kapnak.

Fontos: Ezeket a megszerzett itemeket nem lehet eladni, tradelni a későbbiek során, ha megvesszük az Event Pass-t, akkor sem!

Sanhokot pénteken fogják betenni az 15. Update-tel, akkor kezdődik majd a móka! A teszt szerveren 3 órás karbantartást végeznek, utána pedig oda már be is kerül a Pass!

Update: Módosították a leírást

A weboldalon található itemek mellé egy kis órát helyeztek el, ami azt jelzi, hogy a későbbiekben megtarthatjuk-e a skint az Event Pass-szal. Így jó pár skin csupán ideiglenesen lehet a miénk.  A lila dzsekitől, fekete szoknyától és a kar98k skintől is búcsúzhatunk, viszont így is elég sok itemet tarthatunk meg a későbbiekben.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva