Counter Strike

3 rejtett újítás, ami kimaradt az UPDATE logból a Panorama UI érkezésekor


Az új felhasználói felület béta változatában hozzányúltak a console parancsokhoz, a demók tickrate-jéhez és a Terrorok alapkéséhez is.

A CS:GO világát jelenleg az új Panorama UI megjelenése tartja lázban. Az évek óta ígérgetett új felület ha csak béta változatban is, de végre megérkezett. Ennek hála rengeteg újdonság került a játékba a menü átrajzolt kinézetétől egyes fegyverek módosított animációján át a friss eredményjelzőig. Ha még nem olvastad, kötelező darab:

Vannak azonban olyan frissítések is, amik bizony kimaradtak az UPDATE logból. Néhány dologról elfelejtett említést tenni a Valve, de a bétát kipróbáló játékosok egyből kiszúrták őket:

Terrorista alapkés

A kezdőkés pengéjét picit sötétebbé tették a terroroknál. Nem nagy változás de sokaknak feltűnt, így érdemes beszélni róla, mert tényleg megváltozott. A képen tisztán látszik: bal oldalt a régi, jobb oldalt az új változat.

64 tickes demók

Nem csalás, nem ámítás, a Valve tényleg hozzányúlt az eddigi tickrate-rendszerhez. Ez már egy nagyobb változás, mint a kés esetében, hiszen ez természetesen az Overwatch demókra is vonatkozik. Így könnyebb lesz kiszúrni a precízebb aim asszisztot használókat is, akiket eddig ártatlannak hittünk. Illetve a VACnet is profitál belőle, hiszen ő is a demók alapján tanul, 64 tickkel neki is könnyebb dolga lesz.

Console parancsok

Több parancs is használhatatlanná vált a Panorama UI bétája alatt, a legfájóbb a “cl_show_team_equipment” elvesztése lett volna. A közönség nyomására azonban egy nappal a kivétele után már vissza is tették. Ezzel a paranccsal tudtuk falon át is szemmel tartani a csapattársak felszerelését. Távozott helyette más, például a “snd_musicvolume”, és még ki tudja hány parancs. amit egyelőre nem szúrtak ki. De a team equipment legalább visszakerült:

A CS:GO közösség mindig is tudtuk, hogy nyomozásban verhetetlen, most is villámgyorsan összeszedtek pár hiányzó láncszemet. Állítólag a csirkék hangja is megváltozott, de ez nem is baj, hogy kimaradt az UPDATE logból.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva