Gaming

Elstartolt a 2018-as Steam Sale – Íme a legjobb akciók!


A nyár egyik leginkább várt időszaka elérkezett, újból egy halom akció szakadt a nyakunkba.

Már egy ideje biztosan sokan bekeretezték a naptárban június 21-ét, ugyanis ez az a dátum, amikor elstartol a 2018-as Steam Summer Sale. Ez a nap pedig ma van, s ahogyan azt vártuk, meg is érkeztek a jobbnál-jobb ajánlatok.

A nyár több ízben is fesztiválszerű egy gamer számára. Ilyenkor nincs iskola, időt lehet fordítani kedvenc játékainkra anélkül, hogy azt a tanulmányi átlagunk bánná, valamint a felnőtt, munkába járó játékosok is több időt tudnak szakítani a játékra a nyári szabadság keretein belül. Minderre természetesen a Valve is rátesz egy lapáttal, az egész játékpiacot a feje tetejére állítják ilyenkor, ugyanis nyárra van beütemezve a nagy játékakció hullám, a Steam Sale. Az igazi hardcore játékosoknak ez a második karácsony, hiszen félelmetes leárazásokkal lehet ilyenkor találkozni a Steam felületén. Nem csoda, hogy ilyenkor szinte az összes videojátéküzlet kifogy a Steam Wallet feltöltőkártyákból, sokan paklikat vásárolnak fel ilyenkor, hogy felkészüljenek GabeN-ék akcióira.

Idén is bőven megérte gyűjteni a nyári akciókra, mi pedig segítünk spórolni a keresgéléssel, összegyűjtöttük nektek a 2018-as Steam Summer Sale legjobb ajánlatait, hogy több időtök maradjon a játékra!

Íme a legnépszerűbb játékakciók listája

A legnépszerűbb játékokat szinte kivétel nélkül leakciózták. Az ARK Surival most csupán 19,79 euróba, a CS:GO 6,24 euróba, a Dying Light pedig féláron vihető haza. A nemrégiben megjelent Raft és Jurassic World Evolution érthető okokból nem kapott leárazást.

10 Euró alatt

Aki csak keveset akar költeni, de tartalmas szórakozásra vágyik, annak érdemes a fentebbi játékok közül választania, egy jó Rocket League-gel például több száz órát is el lehet szórakozni, hogy a Rustról ne is beszéljünk.

Kár lenne kihagyni

Sniper Elite: Nazi Zombie Army -70% 4,99 €

Witcher 3 -50% 14,99 €

Planet Coaster -55% 17,09 €

Dying Light -60% 11,99 €

Dead by Daylight -50% 9,99 €

PUBG -33% 19,99 €

Left 4 Dead 2 -90% 1,67 €

Portal -90% 0,81 €

Portal 2 -90% 1,67 €

GTA V -67% 19,79 €

Persze lehet olyan leárazás, ami a mi radarunkat elkerülte, ám téged viszont felcsigáz, így a Steam Summer Sale teljes kínálatát IDE KATTINTVA bogarászhatod végig.

Jó játékot kívánunk az új szerzeményekhez!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva