Gaming

Neked sem tölt mindig újra a fegyvered? Nyugi, ma érkezik rá a hotfix!


A Ubisoft nem tétlenkedik.

Javában zajlik a Rainbow Six Siege második szezonja, a játékosok nagy része már jobban ismeri a Villát, mint a saját városát, Alibi és Maestro szuper, azonban semmi sem lehet tökéletes: nem kevés bug került felszínre a frissítéssel.

Ennek egy jelentős részét javította a Ubisoft, melyet ide kattintva tekinthetnek meg azok, akik esetleg lemaradtak volna róla.

Van azonban még gond, visszajött a korábban már jelen lévő reload bug.

Ez abból áll, hogy ha töltenéd a fegyveredet, akkor az animáció lemegy, de a tár ugyanannyi marad. Fegyverről elváltás, drón/kamera nézet, sokszori újrapróbálkozás – van, hogy ezek működnek, de számoltak már be olyanról is, hogy szimplán megvárták üres tárral a halált, nem volt más megoldás.

forrás: reddit

Aki szerencsésen megúszta még, de kíváncsi arra, hogy hogyan is néz ki ez játékban, annak mutatjuk (egy korábbi videó alapján, de most is így néz ki):

via Gfycat

Azóta szerencsére a Ubisoft megerősítette, hogy már ma javítják a hibát, egyelőre PC-re érkezik a hotfix, de várhatóan holnap kijön konzolra is.

Azt gondolom az egész közösség nevében mondhatjuk: várjuk nagyon, és piros pont a fejlesztőknek, hogy ilyen gyorsan reagálnak!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva