Fortnite

Amint bejön a történelmi témájú 5. szezon, gladiátor arénára változhat a focistadion


A foci VB lezárultával a frissen épített stadion átadhatja helyét egy sokkal odaillőbb épületnek. Már csak azt kellene tudni, mi lesz a szezon témája.

Az új szezonnal kapcsolatban egyelőre csak találgatni tudunk, de van pár biztosnak tűnő pont. Például, hogy július 12-én indul, és a közei időpontra való tekintettel, az adatbányászok már most kiszúrtak pár érdekességet.

Épülő piramist, tér-idő kontinuum repedést és egy új vadnyugati helyszínt:

Az ötödik szezon témája viszont továbbra is rejtély. Ám a legtöbb vélekedő szerint a szuperhősök futurisztikus hónapjai után ezúttal a múltba nyúlunk vissza. Az ókor és a középkor tűnik a legvalószínűbb iránynak, teret adva a híres történelmi helyszíneknek és szereplőknek.

A játékosok fantáziája persze egyből elszabadult, és bár még semmi biztosat nem tudunk, máris vadul gyártják az új ötleteket. Skineket, LTM-eket és új helyszíneket álmodnak a Season 5 mellé. Vannak persze érdekes, esetenként vicces, vagy teljesen halálraítélt ötletek is közöttük, meg persze hatalmas telitalálat is.

Például az, hogy a foci VB után a stadionból gladiátor aréna legyen!

  • Illeszkedne a Season öt feltételezett tematikájához, illetve a harcos szellemhez, ami a Fortnite-ban is uralkodik.
  • Baromi jól meg lehetne csinálni, és érdekes módon még a Playgroundhoz is passzolna. Ugyanis gondoljunk csak bele! Mekkora feeling lehetne a barátságos tornák helyszínéül egy gladiátor arénát választani! Streamerek, YouTuberek, vagy akár mi magunk is megszervezhetnénk a barátságos 1v1 tornáinkat a Playground Friendly Fire szabályainak megfelelően. Ráadásul a respawn miatt még körmeccseket is rendezhetnénk anélkül, hogy folyamatosan újra kellene töltenünk a játékmódot.
  • A szezon kezdete csak 3 napra van a foci VB döntőjétől (július 15) így az időzítés is tökéletes lenne a stadion leváltására és átalakulására.
  • Jövőbeni LTM-ek tökéletes helyszíne lehetne, rengeteg skin ötletet, emote-ot és fegyvert hozva a játékba a gladiátorok mintájára.

Egyelőre tehát még csak ötlet szinten létezik a Fortnite új gladiátor arénája, de ha bejön, garantált lesz a siker!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva