Fortnite

Ninja újabb kupát húzott be – 10 000 dollárt nyert Hysteria-val karöltve


Vigaszágról fordított a legnézettebb Fortnite streamer és csapattársa.

Jobb később mint soha, szokták mondani, s ezúton igaz ez a múlthét pénteki Friday Fortnite kupa összegzésére is.

A Friday Fortnite egy rendhagyó duók közötti kupasorozat, ahol a cél, hogy a csapatok minél több gyilkosságot szerezzenek a pályán, miközben technikailag egy csapatban játszanak. Mondhatni ez egy duó vs squad verseny, ahol hétről hétre 20,000 dollár a nyereményalap a UMG Events jóvoltából. A harmadik helyezett csapat 3,000 dollárt, a második helyezett 7,000 dollárt, míg az első helyezett csapat 10,000 dollárt vihet haza a torna végeztével.

 

Kétségtelen, hogy a Fortnite streamerek és youtuberek között a legnagyobb alak Ninja, így a legtöbben neki is szurkolnak ezeken a pénteki megmérettetéseken. De ez nem jelenti azt, hogy ő is a legtehetségesebb, mindezt hétről hétre bizonyítják az indulók, Ninja csak egy a sok fantasztikus versenyző közül. A Friday Fortnite örök ranglistáját jelenleg a FaZe duója, Tfue és Cloak vezetik, akik eddig három pénteki tornát is behúztak már. Többek között a múlthetit is.

Ám ezúttal Ninját és társát, a Cloud 9 kiválóságát Hysteria-t sem kellett félteni, ugyan vigaszágról, de bejutottak a torna döntőjébe. Nem nagy meglepetésre, a döntőben Ninja és Hysteria ellenfele FaZe Tfue és Cloak volt, a Friday Fortnite királyai.

A mérkőzések a következőképpen folynak:

  • A duók Squad módban játszanak, s kettesével ugranak a pályára, hogy elkezdődjön a hentelés
  • TILOS az ellenfél csapatot bármilyen módon hátráltatni (killeket lopni szabad!), ha ez megtörténik, akkor az elkövető csapatot diszvalifikálják
  • Minden párosítás két játékból áll, a két játékban összeszedett kill mennyiség dönt. Döntetlen esetén egy harmadik játékot játszanak a felek.

 

A döntőben tehát a negyedik győzelmére törő párossal találta magát szembe Ninja és Hysteria, végül sikerült a bravúr, a FaZe duója ezúttal elvérzett a nyomás alatt, Ninjáék örülhettek ezúttal a kupagyőzelemnek. Harmadik helyen az első Friday Fortnite kupát megnyerő SypherPK és társa, az ugyancsak FaZe Clan tag, Jaomock zárt.

Ti szoktátok követni a tornát péntekenként?

Borítókép: dexerto.com

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva