Hearthstone

Az óriások mostantól elementálok – több lap is változik a következő frissítéssel!


Hamarosan finomít néhány kártyán a Blizzard.

Korábban már többször is láttunk példát arra, hogy a Blizzard megváltoztatta egy-egy Hearthstone lap altípusát – a legnagyobb változáscsomag az elementál altípus bevezetésekor érkezett, hiszen ekkor minionok tucatjai kapták meg utólag ezt a címkét. Most újból hasonlóra számíthatunk:

a fejlesztők bejelentették, hogy a következő frissítés hasonló változásokat fog hozni.

Összesen öt lapról van szó: ezek közül négy altípust kap, az ötödikről pedig lekerül az altípus. Fontos, hogy ezek a változások függetlenek a lapok erejétől – pusztán azért lépik meg őket, hogy a Hearthstone hű legyen a Warcraft háttértörténethez. Az alábbi kártyák változnak:

Molten Giant

Mountain Giant

Witchwood Piper

North Sea Kraken

Jungle Moonkin

A fentieken túl várható még egy változás, igaz, ennek semmilyen hatása nem lesz a játékmenetre. A Witchwood Grizzly kap egy némileg átdolgozott illusztrációt, hogy kevésbé tűnjön szellemnek, hiszen egy hús-vér bestiáról van szó.

A fenti módosítások a következő nagyobb patch-ben érkeznek majd – ennek az időpontja egyelőre még nem ismert. A Blizzard emellett a legutóbbi esetekből okulva külön kikötötte azt is, hogy – mivel nem balansz változtatásokról van szó – nem lehet majd teljes áron betörni az érintett kártyákat.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva