PUBG

Mi a helyzet a PUBG csalóival? Utánajártunk!


Annak jártunk utána, hogy mi a helyzet cheater fronton a játékkal mostanában.

Az utóbbi időben egyre többen írták a hazai fórumokon, hogy milyen szörnyű a helyzet és tele van csalókkal a játék. Ilyenkor mindig szkeptikus vagyok a témát illetően, hiszen sajnos sokan nem képesek elfogadni, hogy valaki jobban játszik náluk, a bugos death cam pedig csak rátesz erre egy lapáttal. Én őszintén több hónapja egyáltalán nem találkoztam csalókkal, de ehhez hozzátartozik, hogy kizárólag FPP-ben játszok és a solo-t nem igazán szoktam erőltetni. Így hát elmerültem a mocsokban és szétnéztem, hogy mi újság a cheaterek kedvenc fórumán.

Annak idején a CS:GO-val is megtettem ugyan ezt, ott pedig igazi pörgés volt, tele olyan cheatekkel, amit nem érzékelt a VAC. Most viszont a PUBG esetén ennek nyomát sem találtam. Gyakorlatilag aki ingyen akar letölteni valamit, az nem talál undetected cheatet, csupán az talál némi alapanyagot, aki ért is valamennyire a programozáshoz. Viszont amiből bőven van, az a csalók panaszkodása, a lebukások miatt.

Egyedül egy működő csalás van jelenleg az ingyenesek közül, ez pedig a 2D radarhack. Ez viszont szerencsére elég pontatlan és elég ritkán kommunikál a klienssel, így egy járművel haladó ellenfelet elég nehéz így meglepni. Plusz ha valaki nem túl jó játékos, ezzel nagy előnyre nem fog szert tenni. Ráadásul szerencsére itt is kell némi programozói ismeret, e nélkül ugyanis ezt sem lehet használni.

Egyedül egy “cheat” működik, ez pedig a makrók használata. Ez eléggé megosztja a játékosokat, mert bizonyos egerek beépített funkciójáról beszélünk, amelyek gyakorlatilag megkönnyítik a dolgunkat a játékban, így az SKS,SLR,M16 esetén könnyedén adhatunk le sorozatlövést, ezzel előnyhöz jutva a többi játékoshoz képest. Az is elég jó kérdés, hogy Shroud használ-e makrót, vagy csak simán emberfeletti képességekkel rendelkezik.

Ezeken kívül természetesen megvásárolhatóak különféle privát csalások, amelyekkel ideig-óráig el lehet játszogatni, de amint láthattuk, a PUBG detektálja a csalókat, ez látszik a cheater fórumon, a redditen és a PUBG saját fórumán is. A redditen korábban minden második téma a csalókról szólt, mostanában pedig egyáltalán nem panaszkodnak a játékosok, a desync sokkal égetőbb probléma lett. A legutóbbi, “Harry Potter” néven elhíresült csaló sem játszott már egy hónapja.

 

Szóval le a kalappal a PUBG Corp. előtt, ez szép munka volt!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva