Fortnite

Deadly Docks, Overrated Oasis és Booty Beach – elkészült sivatagi pálya fanmade terve


Számtalan jel utal rá, hogy a Season 5 sivatagi/western tematikát is kaphat, amit a rajongók egy új pályával turbóznának fel.

A Fortnite-világ teljes lázban ég a Season 5 újdonságai miatt, egyelőre azonban csak találgatni lehet. Leakelt infókra és az adatbányászok kutatásaira támaszkodhatunk csupán az új szezon előtt:

A nyomok azonban egyre inkább a sivatagi, western vonal felé tolnak minket. Retail Row új nyomozóirodájában helyet kapott ugyanis egy sivatagi festmény. Ami könnyen lehet utalás a következő szezonra.

És akkor ott van még a TwoEpicBuddies által előásott fotó, ahol postakocsi és egy napon aszalódó csontváz is tovább erősíti a sivatagi pletykákat.

Ha pedig már úgyis mindenki a sivatagi pályára feszül, Bowsap úgy döntött, megtervezi nekünk a mapot. Ügyelt a pálya méretére, ami nem túl nagy, így nem lesz maratonfutás minden egyes meccsből. Odafigyelt a vicces elnevezésekre, a sivatagi jellegzetességek megtartására. Sőt egy kis egyiptomi vonal is befért a piramisok révén.

99%, hogy ha jön is sivatagi map, nem ez a változat kerül be a játékba. De az Epic Games számtalanszor bizonyította már, hogy odafigyel a közösség jó ötleteire. Szóval az az 1% még mindig ott van.

Ha csak egy helyszín nevét is átveszik, Bowsap munkája már nem volt hiábavaló, és ötletét milliók látják majd élesben.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva