Fortnite

Lovaskocsi a semmiből, gyanús nyomok Greasy-ben – Elkezdődött a visszaszámlálás!


Az először destruktív anomáliák mostanában inkább konstruktívak. De legalábbis kevésbé pusztítóak...

A Fortnite: Battle Royale pályájának legújabb eleme egy, a western filmekből ismerős lovaskocsi.

Eredetileg a téridő-kapuk, melyek a június végi rakéta kilövés után képződtek csak és kizárólag roncsolták a környezetüket. Elsőre a Lonely Lodge felirat bánta, majd elhagyta a játékot Tomato Town jelképe, de még a Durr Burger kabalája is.

Majd megjelent egy anomália egy teljesen jelentéktelen helyen, ami elkezdte beindítani a játékosok fantáziáját. Vajon ezúttal a talajt fogja elnyelni és elkezdi átalakítani a pályát a szemünk láttára az új esemény? Néhány órán belül érkezett is a válasz, a Greasy Grove-tól nem messze eső területen (a hegyen) hirtelen megjelent egy fából készült vasmacska.

Majd pedig július 7-én is egy értékelhetetlen területen bukkant fel a legújabb anomália, nem volt ott se bokor, se fa, se felirat, csak néhány lépésre a Moisty Mire. Ekkor már számíthattunk arra, hogy a kapu ezúttal sem pusztítani, hanem “építeni” fog, érkezett is egy teljesen új elem a játékba, egy lovaskocsi.

 

Egyre biztosabb, hogy a Fortnite: Battle Royale ötödik szezonjának témája az időutazás, vagy a párhuzamos univerzumok lesznek. Legalábbis nem tudunk elképzelni olyan forgatókönyvet jelenleg, amibe mindezek beleillenek és nem érintik sem az időutazást, sem pedig a párhuzamos univerzumokat.

Na de mi a helyzet a valóságban megjelent Durr Burger figurával?

Az Epic Games hatalmasat megy megint, ugyanis amikor eltűnt a játékból a Durr Burger fej, megjelent a kaliforniai sivatagban, a valóságban. Nem sokkal a hamburgerfej megjelenése után a kíváncsiskodók kaptak egy telefonszámot, amit ha tárcsáztak, lejátszotta azt a hangot, amit a játékbeli portál adott ki.

Ez a hang egy idő után megváltozott, s átalakítható volt egy kombinált kóddá. Ezt “Legoandmars”, egy reddit felhasználó fejtette meg.

A kód a következőképpen nézett ki: 067 000111

A 067 az APC kódja a “C” betűnek, míg a 000111 pedig a bináris megfelelője a 7-es számnak. Egymás mellé állítva a betű és a szám, kiad egy Fortnite koordinátát, ami nem más, mint a “C7”, vagyis Greasy Grove.

Jobb lesz ezentúl figyelni Greasy Grove-ot, ugyanis nagy valószínűséggel nagy események szemtanúi lehetünk, elvégre biztosan nem csinálna az Epic Games ekkora felhajtást, ha nem lenne tervük a területtel.

Az ötödik szezon július 12-én, csütörtökön startol, mostantól minden perc számít!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva