Fortnite

Skull Trooper, Snorkel Ops, no skin: kíváncsi vagy, hogy miben nyomják a streamerek? Mutatjuk!


Nézzünk meg pár hírességet, akik gyakran játszanak egy adott kinézettel.

Ismét frissült a Fortnite Battle Royale shopja, melyben megpillantottunk egy skint, ami kis túlzással összefonódott az egyik legnagyobb streamerrel, Dr. Lupóval: ez a Circuit Breaker.

forrás: stormshield.one

Nem is kell túlzottan messzire menni, hogy egy olyan videót lássunk, ahol ezt a maskarát öltötte fel a kiváló játékos: tegnap végig ebben játszott.

forrás: twitch

Ennek kapcsán eszünkbe jutott, hogy összeszedjünk néhány olyan skint, amiket meglátva sokan egyből valamelyik hírességre asszociálnak. Jöjjön hát a lista!

1. TSM Myth

A skin, amit rengetegen szeretnének behúzni, ami mindössze egyszer, Halloweenkor (igaz, akkor egy hétig) volt bent a boltban: a Skull Trooper. A TSM csapatkapitánya, Myth lehetne a kinézet reklámarca (már ha szükség lenne ilyenre), mert noha már nem addig nyüstöli, amíg “bele nem izzad”, de mégis ezt látjuk leggyakrabban rajta.

forrás: Twitch

2. TSM Dakotaz

Ha már TSM, akkor elmondhatjuk, hogy Dakotaznak is van kedvence, méghozzá a Snorkel Ops – egészen konkrétan jelenleg is streamel, pont ebben a gúnyában.

forrás: Twitch

Annyira védjegyévé vált a skin, hogy a nézőit Snorkel Gangnek nevezte el.

3. FaZe Tfue

A világ egyik legjobb játékosa mondhatni a kakukktojás a listán, ugyanis ő gyakorlatilag mindig az alap kinézetre esküszik. Persze lehet, hogy tévedünk, és volt már olyan, hogy használt mást, de alapvetően a “noob skin” az ő specialitása.

forrás: Twitch

4. Eragonist

Egy kis magyar vonatkoztatással zárjuk a sort, hisz az egyik kiválóságunk, Era is listás helyet érdemel. Ő nem megrögzött egy skines, de a Commando kinézetben bukkan fel a legtöbbször.

forrás: Twitch

Félreértés ne essék, nem arról van szó, hogy a fentebb felsorolt streamereket sose látnánk másban (tisztelet a kivételnek), de mégis van egy a sok skin közül, amit ha meglátunk, elindul az automatikus asszociáció – pont emiatt anyagilag sem rossz biznisz az Epic Games-nek, hisz ha mi is abban a kinézetben játszunk, mint kedvencünk, akkor egy kicsit hasonlónak érezhetjük magunkat.

Természetesen a lista nem teljes, jó néhány streamernek van még kedvence (Ninja például skin terén szeret váltogatni, de a csákányok közül a Plunja a kedvence), és biztosak vagyunk benne, hogy nektek is van favoritotok.

forrás: Twitch

Nem meglepő a választás, tekintve, hogy jó pár hónappal ezelőtt azt mondta, hogy “kevés a skin a játékban, még egy vécépumpát is szívesen használna!”, erre az Epic Games elkészítette – már a Plunja név is erősen összecseng a Ninjával, a rajta keresztül menő Katana pedig még erősebb utalás.

Kommentben osszátok meg velünk azt, hogy ti melyik kinézetre esküsztök! 

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva