Akciók

Akciófigyelő: 2 ingyenes + 2 brutál jó játékakció a hét közepén!


Újabb hét, újabb akciók, na meg persze az ingyenes játékokról se feledkezzünk meg!

Ezúttal hét közben érkeztek az akciók, persze ez reméljük senkit sem tántorít vissza attól, hogy behúzza az ingyen játékokat, ezen felül pedig két további nagyszerű játékot szerezhetünk be igencsak kedvező áron.

Minecraft Story Mode Episode 1 -100% (Steames)

Ingyenes

A Telltale Games követve jó szokását ezúttal a Minecraft Story Mode első részét ingyenessé tette mindenki számára, ám nem árt sietni, ugyanis ezúttal limitált ideig lesz akciós a játék.

A játék főszereplője Jesse, egy kezdő játékos a Minecraft világában, aki összefog a barátaival, hogy legyőzzék a pusztító Witherstormot. Akik korábban játszottak a Minecrafttal, azoknak egészen biztosan tetszeni fog a történet.

Az ingyenes epizódot itt találjátok

Shadow Warrior Classic Complete (GOG) -100%

Ingyenes

Aki szereti a Doom féle hentelést, az ne habozzon, ugyanis a Shadow Warrior is pont ilyen. A kritikusok és a játékosok között is nagy sikert aratott annak idején,  de nem mai játék, az biztos. Aki egy régebbi gépen szeretne jól szórakozni az unalmas perceiben, az nyugodtan adja hozzá a GOG könyvtárához a játékot, nem fog csalódni!

Overwatch Game of The Year Edition (GOTY) -60%

6990 Ft

Az Overwatch egy futurisztikus fantáziavilágban játszódik, ahol kis túlzással bármi megtörténhet a valódi helyszínek által ihletett pályákon, miközben olyan példátlan kooperációt igénylő csapatos küzdelmekben vehetsz részt, amelyek már az első percek után egy életre magukba szippantanak. A hamisíthatatlan Blizzard-varázs ezúttal is garantált!

DARK SOULS III -82% (Steames)

10.50 €

Aki látott már a Dark Souls 3-ból pár jelenetet, az biztosan tudja, hogy mennyire nehéz is a játék, ennek ellenére rendkívül sokan kedvelik, nem hiába, ugyanis a játékmenet lebilincselő, izgalmas, akciókkal-teli. A nehézsége miatt pedig jókora kihívás van benne, na meg nem kizárólag multiplayer módban játszható, így jó pár órát bele lehet tenni pluszba.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva