Hearthstone

Izgalmas fejtörőkkel jön az új single player játékmód, a Puzzle Lab


Ezúttal sem marad el az egyszemélyes kaland az új Hearthstone kiegészítő mellől.

Megtörtént a várva várt bejelentés, a Blizzard ugyanis tegnap leleplezte az új Hearthstone-kiegészítőt, mely a The Boomsday Project címet viseli. Azóta pedig kiderült, hogy ez a kieg is továbbviszi majd a Knights of the Frozen Throne-nal megkezdett, majd a Kobolds & Catacombs és a The Witchwood csomagokkal is folytatott trendet, ezúttal is lesz ugyanis single player tartalom az expanzió mellé.

Puzzle Lab

Ez lesz a neve az új egyszemélyes játékmódnak, amely nagyon izgalmasnak és érdekesnek ígérkezik, ezúttal ugyanis nem a hagyományos boss-harcokra számíthatunk:

különféle fejtörőket kell majd megoldanunk – persze Hearthstone meccsek formájában.

Alapvetően négyféle feladattípus lesz, összesen több mint 100 fejtörővel.

  • Lethal – Rá kell jönni, hogy miként tudjuk kivégezni az ellenfelet a rendelkezésre álló kártyákkal, méghozzá egyetlen kör alatt.
  • Mirror – Ez a feladattípus maga a mennyország lesz a kényszerbetegek számára, egy tökéletes tükörképet kell ugyanis létrehozni a boardunkon, lemásolva az ellenfél lényeit, beleértve a statokat is.
  • Board Clear – Az építkezés helyett itt a pusztításról szól minden: le kell takarítanunk az összes lényt a boardról.
  • Survival – Itt a gyógyuláson lesz a fókusz, az ellenfél következő támadását kell túlélnünk.

Természetesen ahogy a korábbi Solo Adventure-ök esetében, úgy itt is jár majd jutalom azért, ha teljesítünk minden feladatot. Miután végigjátszottad a Puzzle Lab módot, megnyílik a Dr. Boom elleni főellenfélharc. És ha őt is sikerül legyőznöd, akkor megkapod az alábbi meseszép hátlapot.

Üröm az örömben, hogy akárcsak a The Witchwood esetében, úgy most is picit többet kell várnunk a single player játékmódra. Ezúttal is két hét extra türelmet kér tőlünk a Blizzard: a Puzzle Lab augusztus 21-én nyílik majd meg. Alig várjuk az első videókat az új feladatokról!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva