Fortnite

Visszatért Raven! – Nem lesz pénztárcakímélő a negyedik szezon lezárása


Pedig már azt hittük ki tudjuk húzni az ötödik szezonig...

Hatalmas troll az Epic Games, maradjunk annyiban. A közösségnek három igazán nagy kedvence van skinek terén, melyekből kettő egy héten belül táncolt vissza az Item Shopba. Az ötödik szezon pedig holnap kezdődik…

A Fornite: Battle Royale kiadója látszólag komolyan gondolja a “pénzből élünk” kifejezést, hiszen az elmúlt egy hétben a maximumra pörgette az Item Shop rotációt, látszólag sikeresen. Néhány napja visszatért az utoljára a második szezonban látott Red Knight kinézet, természetesen kb. mindenki röptében meg is vásárolta, így néhány napig több Red Knightot lehetett látni a pályán, mint No Skint. Mire nagy nehezen lecsengett a hatalmas kiköltekezés és az emberek bekészítették a maradék megkuporgatott pénzüket a Season 5 Battle Pass-re, egy nappal az új szezon előtt megjött a második messiásként várt kinézet, a Raven.

A Save the Worldben Mythic hősként megjelenő, dupla pisztollyal operáló karakter ráadásul az egész szettel együtt tért vissza, így a stílusos Gliderét is beszerezhetik azok, akik eddig arra vártak. Sőt, ez egy kiváló lehetőség lehet a csalódott játékosoknak arra, hogy a nagy hype-hullámban megvásárolt Red Knightot visszaváltsák és megszerezzék maguknak Ravent. Elvégre biztosan van olyan játékos, aki nekiesett az új vételnek, mint tót az anyjának, közben pedig mégsem annyira tetszik neki játék közben a modell.

Ráadásul folyamatosan fejlődik az Item Shop kínálat!

Akik rendszeresen figyelik a kliensen belüli bolt alakulását, azok észrevehették, az elmúlt hetekben egyre több és egyre minőségibb tárgyak vannak jelen a napi rotációkban. Ez amiatt is lehetséges, mert szépen lassan elérjük azt a mennyiségű skint, amivel értelmesen működik a rotáció, így gyakorlatilag folyamatosan tud olyan kínálatot hozni, ami több embernek is elindítja a nyálelválasztását. Most is itt vannak a Raven mellett alternatívának a rablók például, Rapscallion és Scoundrel.

Epic Games

Sőt, azoknak is van kiváló ajánlat akik maximum 1200 V-Bucks-ból szeretnének kijönni, hiszen újból elérhető a Dazzle, valamint a Nitelite Outfit is.

Egy ilyen szórásnak feltétel nélkül tudnánk örülni, ha nem másnap szakadna a nyakunkba az új Fortnite szezon. Viszont sajnos még ennek tudatában sem tudjuk ajánlani, hogy ne költekezzünk ki, hiszen fene se tudja mikor lesz újból elérhető Raven legközelebb. Ha ő a nagy álom, csapj le rá, a Battle Pass majd feloldja magát később!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva