Hearthstone

Most hétvégén is szurkolhatunk magyar játékosnak: íme Huby deckjei


A regionális selejtező a tét Huby számára.

Két hét múlva befejeződik a 2018-as Hearthstone Championship Tour második szezonja, melynek végén eldől, kik lesznek azok, akik ott lehetnek majd a regionális vb-selejtezőn. Erre kétféleképpen lehet kvalifikálni:

  1. El kell érni a szezonban a meghatározott HCT-pont határt.
  2. Top 8-at kell menni a HCT Challengers Tournament versenyen – ezen azok vehetnek részt, akik a szezonban megnyertek egy Challenger Cup vagy egy Tavern Hero Qualifier versenyt.

Az említett Challengers Tournament versenyt most hétvégén, szombaton és vasárnap rendezik, méghozzá online, a jó hír pedig az, hogy egy magyar játékosnak is szurkolhatunk majd a Team Plague csapatát képviselő Huby személyében. Ő ráadásul volt olyan kedves és megosztotta velünk, milyen paklikkal próbálja meg kivívni a kvalifikációt: az alábbi lineuppal fog próbálkozni a versenyen.

  • Rush Warrior
  • Even Shaman
  • Odd Paladin

Egy viszonylag agresszív lineuppal készül tehát Huby a versenyre – bízzunk benne, hogy bejön a számítása! A konkrét listákat itt láthatjátok:

Huby Rush Warrior paklija
Huby Even Shaman paklija
Huby Odd Paladin paklija

A feladat tehát nem egyszerű, hiszen a cél a legjobb 8 – ha ez összejönne Huby számára, akkor személyében eggyel több magyarnak szurkolhatnánk majd a szezon végi Europe Playoffs selejtezőn. Közvetítés sajnos nem lesz a hétvégi online kupáról, lélekben azonban mindannyian ott leszünk a magyar játékos mellett – szorítsatok ti is a sikeréért!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva