PUBG

“Halott játék? ” Akkora roham volt az ingyen DEADMAU5 skinek miatt, hogy lehalt a Twitch Prime


Az Amazonnak meggyűlt a baja a PUBG promóval.

Aki ott volt a PUBG tegnapi DEADMAU5 promó startjánál, az biztosan bosszankodtak egy sort, ugyanis mindössze még 5 percig sem bírták az Amazon, sem a Twitch szerverei a gyűrődést. Elég kellemetlen ez a cégek számára, de egyszerűen akkora igény volt a skinekre, hogy a rendszer hamar feladta a szolgálatot.

Összekapcsolnád a fiókod? Nem volt egyszerű feladat…

A Twitch bocsánatot is kért a hiba miatt.

Összehasonlításképp az Amazon Prime-hoz járó ingyenes játékok esetén nem szokott probléma lenni a szerverekkel. Itt valószínűleg az is közrejátszott, hogy a játékosoknak csupán 1 napjuk van beszerezni a skineket, ez idő alatt pedig mindenki próbálja behúzni az ingyen ládát.

Az elején az Prime sem volt elérhető

A negatív visszhangok ellenére pedig jól látszik, hogy a játékosok mégis oda vannak a skinekért, főleg ha azok ingyen vannak, ez érthető is, hiszen ki ne szeretne ajándékot kapni? Ettől függetlenül az új ládák bejelentésekor megkapta a PUBG Corp. a szokásos utálatot, hogy miért nem foglalkoznak a szerverekkel, a desync-kel és a főbb problémákkal, a skinek senkinek nem kellenek. Ebben még lenne is valami, ha a cég nem kommunikálta volna tisztán legutóbb, hogy az egész játékot újraírják az alapjaitól kezdve, a desync és fps problémákon pedig már régóta dolgoznak, de a motor újraírásával feltételezhetően ezek is megoldódnak, a jelenelegi legfőbb prioritást pedig a PGI Major kapja érthető okokból, hiszen ez lesz az első igazán nagy PUBG esport bajnokság, ami elég kellemetlen lenne, ha nem jól sülne el.

Akár tetszik, akár nem, a skinekért odavannak a játékosok. Ezeket pedig egy teljesen más csapat készíti el, akik függetlenek az optimalizációért felelős részlegtől, így senkinek nem árt, ha új ládák érkeznek, de a community gyűlölete miatt láthatóan sokkal kevesebb ládát kaptunk az utóbbi időben.

 

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva