Fortnite

Brutális áron mennek a Fortnite accountok az eBay-en


Hatalmas kereslet van a Fortnite accountok iránt.

Aki nemrég csöppent bele a Fortnite világába, az biztosan találkozott már olyan játékosokkal, akik valamilyen ritkább skinnel rendelkeztek. A legtöbben pedig szeretnének olyan karakterrel játszani, ami nem lehet bárkinek, viszont egy Skull Trooper vagy egy Ghoul Trooper outfitet az aktuális karakterünkre lehetetlen azonnal beszerezni, ilyenkor marad az eBay, ahol ezeket a karaktereket tömegével árusítják.

A licit már most 33 ezer forint környékén jár

Akik azt gondolják, hogy csak 1-2 ezer forintos karakterek mennek a piacon, azok nagyot tévednek, ugyanis hiába nem túl régi a játék, a kezdetben kifullozott karakterekért jókora összeget kereshetnek a tulajdonosaik. Az 1-2 ezer forintos Skull Trooper ajánlatokra érdemes még egy pillantást vetnünk, ezek ugyanis csak egy lehetőséget biztosítanak számunkra a sorsoláson, amit az eladó tart majd a későbbiekben, ha azonnal kell a skin, akkor 30-40 ezer forintot kell leszurkolnunk és csak utána játszhatunk az adott skinben.

A 16 éves Joshua Marsocci már a játék eleje óta játszik a játékkal, de abbahagyta, ezért feltette 24 000 Ft-ért az eBay-re accountját, amit végül a többszöröséért adott el. Joshua azt mondta, hogy

“annak idején, amikor bejött a Skull Trooper, senki sem kedvelte, csak akkor lett igazán népszerű, amikor kiderült, hogy milyen ritka, előtte egyáltalán nem szerették az emberek.”

Egy másik játékos, Nguyen nemrég több, mint 30 ezer forintot költött el eBay-en skinekre, de nem bánta meg:

“Így egyedi lehetek a többi játékos mellett, ha pedig megunom a játékot, simán csak tovább adom és kész.”

Érthető tehát, hogy virágzik a Fortnite karakterek piaca az eBay-en, noha az Epic szabályzata tiltja a felhasználói fiókok eladását. Azzal pedig könnyedén ki tudnák rántani a nyerészkedők alól a lepedőt, ha újra betennék a ritkább skineket a játékba mégha csak 24 óra erejéig is.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva