Counter Strike

Lemérték, ki a legnagyobb eco-kobra a profik közül. Meglepő Top3-at kaptunk


Az egyik legnagyobb CS:GO elemző oldal számolta ki a legprofibb anti-eco hősöket.

599 demo alapján jöttek ki az eredmények, amiket az utóbbi 3 hónapban számoltak. Ahhoz, hogy valaki bekerüljön a listába, minimum 100 anti-eco körben kellett részt venni, a legjobb 25 játékost mutatják:

Az eco/anti-eco fogalmát a következőképpen definiálták a mérés kapcsán:

Ahol az ellenfél felszerelésének értéke nem haladja meg a 8,500$-t, illetve a másik csapatnak 8,500$-nál többet ér. Ebben beleszámítanak a kimentett cuccok is, legyen itt szó gránátokról vagy akár a defuse kitről is.

Így tehát az nyert, aki a legtöbbet sebezte átlagosan a spórolós körök ellen. Jkaem nem kicsit ver rá a mezőnyre, és érdekes, hogy a mibr játékosai közül ketten is befértek a Top5-ben. Volt azonban olyan csapat, ahol nincs kimondott eco-mészáros, ezért senki nem is került be a Top25-be. Nincsen se Astralis, se Na’Vi, se fnatic játékos a listán.

Pusztán a kíváncsiságból megnéztük a Top3 játékos körönkénti sebzését az elmúlt 3 hónapban, minden kört beleszámolva:

  • jkaem – 78.9 ADR
  • coldzera – 80 ADR
  • ScreaM – 78.1 ADR

Egy laza 40-el kevesebb mindenkié az összes kört figyelembe véve, de ugyanúgy közel vannak egymáshoz az eredmények. Azért ezt a kategóriát már coldzera nyerné, de világviszonylatban még ő is nagyon kevés. Az elmúlt 3 hónapban yuurih lőtte a legtöbb sebzést körönként, a brazil játékos átlaga 91.1-et mutat.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva