Fifa

Ingyen pakk, ajándék kártyák és búcsúzó legendák – elindult a FUTTIES event

Drag - Csető Zsolt - 6 éve Címkék: FUT, futties,

Íme a legfontosabb tudnivalók az új eseményről.

A világbajnokság befejeztével a futball világában is beköszöntött az uborkaszezon, hiszen a játékosok és csapataik jelenleg leginkább a pihenésre, illetve a következő szezonra való felkészülésre fókuszálnak. Az EA Sports azonban ezt az időszakot is igyekszik kicsit feldobni nekünk, a FIFA 18 Ultimate Teamben ugyanis elstartolt a FUTTIES eseménysorozat, amely minden napra tartogat majd számunkra némi újdonságot. Nézzük, mire lehet számítani!

Ajándék pakk

Az első bejelentkezés alkalmával mindenki kap egy ingyen kártyacsomagot – hogy milyet, az attól függ, hogy mennyiszer jelentkezett be eddig az Ultimate Teambe a FIFA 18-ban.

FUTTIES kártyák

Megérkezett az első három FUTTIES kártya, melyekhez egy szavazás kapcsolódik. A következő napokban minden nap más és más pozícióra voksolhatunk majd – összesen 9 ilyen lesz.

  • GK
  • LB
  • CB
  • RB
  • CM
  • LM
  • RM
  • ST
  • Fantasy

Minden nap megnyílik majd egy kapcsolódó Squad Building Challenge, melyben szavazhatunk arra, hogy a három játékos közül ki kapjon upgrade-et – ehhez be kell dobnunk őt az SBC-be. Aki megnyeri a voksolást, azt később meg lehet majd szerezni egy Weekly Objective keretein belül upgrade-elt formában. Ma a CM (CDM) poszt a soros: Matuidi, Bakayoko és Dembélé a három kiszemelt.

Fontos: egyelőre úgy tűnik, hogy meg lehet tartani a FUTTIES kártyákat, akár szavazunk, akár nem, éppen ezért érdekes mód jobban járunk azzal, ha nem adunk le voksot, hiszen ekkor megmarad az adott játékot.

End of an Era

Megérkezett az első End of an Era SBC is – ezekben a Challenge-ekben olyan játékosokat lehet majd megszerezni, akik vagy most vonultak vissza, vagy egyszerűen csak lezárult karrierjük egy fontos szakasza. A mai nap folyamán egy 96-os Andrés Iniesta szerezhető meg ilyen módon, “örökbe” és kölcsönbe is.

Visszatérő tartalmak

A fentiek mellett egy csomó régebbi finomság is újból elérhető, ilyenek például az Ultimate Scream, a Ones to Watch (Summer 2017), a Path to Glory (Autumn) és az European Team of the Tournament – az ezekhez kapcsolódó játékosok egészen hétfőig szerezhetőek meg a csomagokból. A későbbiekben további hasonló tartalmak lesznek újból elérhetőek – visszatérő SBC-kkel is készül az EA Sports.

Nem fogunk tehát unatkozni a következő hetekben sem, érdemes lesz folyamatosan szemmel tartani az Ultimate Team módot!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva