PUBG

Érdekes módon elrejtett funkció: Így némítsd le egyesével a PUBG csapattársakat!


Elég rendesen eldugta a funkciót a PUBG Corp.

A játék megjelenése óta sokan vágytak egy olyan funkcióra, ahol külön-külön kezelhetjük random csapattársaink voice beállításait. Úgy tűnt erre eddig nincs lehetőség, így kénytelen voltál egy idegesítő ember miatt letiltani akár a teljes hangkommunikációt.

PUBG does have the option to mute specific teammates, but it is hidden in the most ridiculous way possible! from PUBATTLEGROUNDS

Pár órája egy rossz minőségű videó bukkant fel redditen, amiben a felhasználó azt állította, hogy ha játék közben bekapcsoljuk az XBOX-os kontrollerünket előbukkan egy “Team Management” menüpont. Itt egyesével tudjuk némítani a nemkívánatos csapattársaink hangját.

Leteszteltük!

Természetesen csak a videó alapján nehéz lett volna megmondani mennyire valós a dolog, így fogtam az éppen pár hete vásárolt XBOX joyomat és elindítottam a PUBG-t. A legnagyobb meglepetésemre tényleg előbukkant a fent említett menüpont és tökéletesen tudtam állítani egyenként a hangokat.

A start gombot hosszan tartva bejön a System menu, itt csak ki kell választanunk a Team Management menüpontot!
Az ‘X’ gomb lenyomásával tökéletes tudtam némítani a társaimat.

Hogyan tudom használni a funkciót kontroller nélkül?

Egyelőre csak haladó felhasználóknak ajánlanák a dolgot, a GameUserSettings.ini fájlban kell turkálnunk hozzá, a lenti reddit hozzászólás segíthet ebben nekünk. A CustomInputSettings= sort kell megkeresnünk, majd beilleszteni a második kiemelt sort (amiben szerepel a Key=K rész). Ezután a K betű hosszan tartó lenyomásával tudjuk majd előhozni a Team Management menüpontot.

(A GameUserSettings-et elméleti szinten szabadon szerkesztheti bárki (bindeket, beállításokat tartalmaz csak), de azért saját felelősségre csináljátok!)

A GameUserSettings.ini útvonala a következő:

  1.  Nyomd meg a Windows + R-t
  2. Másold be a következőt: %localappdata%\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor
  3. Enter

A nap kérdése: miért kell ilyen kerülőutakhoz folyamodni egy tökéletes implementált funkció használatához kedves PUBG Corp.?

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva