Counter Strike

Van olyan őrült, aki már 2000 MM győzelemnél jár – Lássuk a magyar helyzetet!


A hivatalos Matchmaking szervereket folyamatos kritika éri a hibák miatt, de úgy tűnik mégsem annyira elviselhetetlen. Vajon mi a helyzet itthon?

5095 óra és 2000 győzelem. Első ránézésre durva, jobban belegondolva mégsem lehetetlen, de valahol mégis elképesztő.

  • Durva, mert 2000 MM win a legtöbb embert simán kiégetné. Sokaknak már a rankupok alatt elegük lesz, nem hogy felmenjenek Globálba és ott még folyamatosan MM-ezzenek.
  • Mégsem lehetetlen, mert ez egészen pontosan 2,5 óránként jelent egy győzelmet a Matchmaking rendszerben. Ez körülbelül, egy átlagos játékosnál fél óra gyakorlást és várakozást, majd utána 2 meccset jelent. Abból egyet megnyer, egyet elveszít, 50%-os eredmény. Ami teljesen átlagos szám, akármilyen rangot nézünk.
  • Mégis elképesztő, mert rengeteg idő és még több mérkőzés kellett hozzá. 50%-os eredménnyel számolva, ki tudja elképzelni magáról, hogy a csalók, toxic játékosok és mikrofon nélküli szellemek között lejátszik 4000 Versengőt, mire eljut 2000 winhez.

Ugyanezzel a fél órás levonással számolva persze mások is beküldték eredményeiket. Voltak 60% körüli teljesítmények (3929 óra alatt 1890 győzelem) és 30%-osak is (2491 óra alatt 710 győzelem). Innen jött az ötlet, számoljuk ki a magyar átlagot!

Szóval lássuk inkább a magyar számokat! Ha mindkét kérdésre válaszoltok, kerek képet kaphatunk az itthoni átlagos MM-mérlegről. Lássuk mit tudnak a magyarok:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva