Hearthstone

Jó hír: jövő héten már élőben is szurkolhatunk a magyar Hearthstone válogatottnak!


Oroszország lesz a magyar csapat következő ellenfele.

Ezen a héten elstartolt a Hearthstone nemzetek közötti versenysorozata, az idén második alkalommal megrendezett Hearthstone Global Games, amely lebonyolításában sokat módosult 2017-hez képest, egyvalami azonban változatlan: a magyar csapat ezúttal is ott van a mezőnyben.

Hazánk válogatottja sajnos nem kezdett túlságosan jól, kedd estre ugyanis Thaiföld ellen 3:2-es vereséget szenvedett az exigo, PenhaDani, zridex, SteveFrench négyes. Az eredmény annak tükrében különösen fájó, hogy a győzelem egy hiba miatt csúszott ki a magyarok kezéből.

“Erősebben fogunk visszatérni” – vereséggel kezdett a magyar Hearthstone válogatott

Szerencsére nem kell sokat várni a javítási lehetőségre, hiszen jövő héten már jön is a következő meccs – összesen egyébként 6 fordulót fognak játszani a csapatok, ami után eldől, hogy a 48 résztvevő ország közül melyik 16 vehet majd részt a következő szakaszban.

A magyarok következő ellenfele Oroszország lesz, akik kisebb meglepetésre 3:2-es vereséget szenvedtek az első fordulóban a brazil válogatottól. Ez azonban ne tévesszen meg senkit, hiszen komoly párharc vár a magyarokra – az oroszoknál ott van például a legutóbbi világbajnokságon Top 8-ig jutó ShtanUdachi vagy éppen a 2016-os World Cyber Arena bajnoka, SilverName. PenhaDani sem számít sima mérkőzésre:

A jó hír az, hogy ezúttal streamen is láthatjuk is majd a magyarok meccsét, a közvetített mérkőzések közé került ugyanis a magyar-orosz párharc. Reméljük, hogy ez plusz motivációt jelent majd a srácoknak, hiszen az elbukott első forduló után már nem fér bele túl sok hiba.

PenhaDaniék itteni idő szerint szerda este 8 órakor folytatják – a meccsüket a Hearthstone hivatalos Twitch-csatornáján lehet majd követni. Minden erőnkkel szurkolni fogunk!

Nézd meg PlayHearthstone élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva