Akciók

Akciófigyelő: Íme 3 ingyen játék hétvégére, de nem árt sietni!


Ezúttal 3 ingyen játékkal tölthetitek el az időt a hétvégén.

Reméljük már mindenki rendelkezik Humble Bundle accounttal, ugyanis ezúttal is ezen az oldalon keresztül tudjátok aktiválni az ingyen Steames kulcsotokat. Ha még esetleg nem rendelkeznél fiókkal, akkor ez alapján tudsz regisztrálni és begyűjteni az ingyen kulcsot.

GUNS OF ICARUS ALLIANCE -100% (Ingyenes)

A Guns of Icarus Alliance egy független fejlesztésű (indie) csapatalapú multiplayer FPS/TPS léghajós harci játék, egy Steampunk-beütésű poszt-apokaliptikus világban.  A játéknak co-op és multiplayer részei vannak, szóval a haverokkal bátran lehet csapatni a későbbiekben. Természetesen a későbbiekben is megmarad a könyvtárunkban ez is!

gépigény.hu az alábbiakat írta a játékról:

A játék amúgy nagyon hangulatos, teljes mértékben eltalálták a steampunk hangulatot. A textúrák nem kifejezetten szépek és az animációkban sem bővelkedik a játék, de a csata hevében nem kifejezetten ezzel fogunk foglalkozni. A pályák kellően változatosak, harcolunk sivatagban, északi fjordok fellett, manőverezhetünk szűk kanyonokban illetve egy romos, kihalt város maradványai közt.

A játékot itt találjátok

Hitman Summer Pack

Ha szeretnétek a legjobb bérgyilkos bőrébe bújni, akkor még 4 napig megtehetitek, ugyanis a Hitman Summer Packkal elérhetővé válik mindenki számára az Episode 3 DLC-t, amihez most a teljes játékra sincs szükség. A Steam store-ban keressétek a Summer Packet és július 31-ig élvezhetitek a 20 szintet és a 120 kihívást!

A játékot itt találjátok

Black Paradox (Ingyenes)

Kedveled a 80-as évek lövöldözős-űrhajós játékait? Akkor a Black Paradox biztosan tetszeni fog, ez az új indie alkotás ugyanis a régi időket idézve rengeteg szórakozást kínál a játékosoknak.

A játékot itt találjátok

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva