Counter Strike

Gyász: a tragikus hír ellenére TACO legjobb meccsét játszotta a Na’Vi ellen


Egy édesapa halálhíre a legtöbb embert letaglózta volna, a Liquid brazil játékosa azonban erős maradt, és a szívét is kijátszotta az elődöntőben.

Az Astralis vs. mousesports elődöntőn egy pillanatig sem volt kérdés, ki jut be elsőként a döntőbe. A dán csapat simán átgázolt az európai mixen, és gyors 2:0-val a fináléba lőtték magukat.

A másik meccsen is hasonló eredményre számított mindenki, egy gyors 2:0-ra a Na’Vi terminátoraitól. Főleg, mikor a Liquid csapatának tragikus híre is napvilágot látott. TACO a szombati elődöntő napján tudta meg, hogy édesapja reggelre elhunyt. Ezek után mindenki joggal feltételezte, TACO lehet asztalhoz sem ül, vagy ha igen, nem lesz képes eddigi formáját hozni.

Nos, TACO tényleg nem saját formáját hozta, édesapja emlékére ugyanis szívét-lelkét kijátszotta. A nyitómeccsen még 0.78-as és 0.49-es értékek álltak a neve mellett. A Na’Vi ellen 1.52-ig lőtte magát, a szerver egyik legjobbja volt a Liquid 2:0-ás győzelme alatt. 

Az amerikai csapat eredménye az elődöntőben a torna egyik legnagyobb meglepetése. TACO a meccs után könnyeivel küzdve adott interjút, és köszönte meg a szurkolóknak, csapatának, és minden rajongónak a támogatást.

A döntőben az Astralis lesz a Liquid csapatának ellenfele, és TACO megígérte, holnap is legjobbját igyekszik nyújtani. Szurkolunk neki, hogy ezúttal is így legyen! Vasárnap este tehát Astralis vs. Liquid döntő az ELEAGUE Premier félmillió dolláros fődíjáért, a magyar közvetítésről a Gamer.hu Twitch csatornája gondoskodik.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva