Counter Strike

Operation Blacksun – Új Operationt tervezett egy magyar grafikus


Battle Royale játékmóddal, új késsel és új fegyverrel, 6 új pályával, 13 új skinnel és 62 küldetéssel hozná el az új Operationt egy hazai grafikus.

Mestermunka! Leginkább ezzel a szóval tudnánk jellemezni Sparxs munkáját. Miklós Tibor koncepciója egy új Operation teljes körű kivitelezését vázolja fel, Operation Blacksun néven. Ötletét csak egy napja osztotta meg a közösséggel, de máris több ezren izgultak rá ötletére.

Lássuk részletesen, mit foglal magába az Operation Blacksun

6 új közösségi pálya

Műhelyből válogatott pályák, melyek közül több is a FACEIT map tervező versenyének élmezőnyében végzett. De ott van köztük FMPONE új alkotása, Subzero is.

Blacksun Case – Új láda, 13 új skin

A műhely legpofásabb közösségi skinjeit válogatta ki, új és visszatérő szereplőkkel egyaránt. A Point Disarray dezi például tuti népszerű lenne, de a piros kategóriában szereplő M4A4 Wirewar és AWP Virus is garantált siker lenne.

 

M48 Kommando Survivor – Új kés

Jó ideje nem érkezett már új kés a játékba, az M48 ráadásul egy egészen új stílust hozna a játékba az eddigi darabok után.

2 új Operation kampány

62 új küldetéssel, 2 különböző kampánnyal tenné színesebbé a játékélményt, a küldetésekért XP és csillagok járnának a megszokott módon.

Heckler & Koch’s Suppressed MP5 – Új fegyver

A régóta várt MP5 is bekerülne, hangtompítós változatban az SMG-k közé.

Survivor Island – Új játékmód

A koncepcióról egy szó sem esik, de a Battle Royale trendeknek megfelelően, és a játékmód nevéből ítélve egy újabb BR-ről beszélünk. A CS:GO-ban többször is felbukkantak már a Survival játékmód elemei, a Blacksun alatt egy új térképpel hozná be Sparxs a CS:GO Battle Royale-t a játékba.

Az Operation Blacksun teljes koncepcióját Sparxs oldalán, a linkre kattintva találjátok.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva