Gaming

PC-re is megérkezett a “mobilos LoL”! Ingyenesen tölthető és cross-platform játszható


A mobilos sikerek után PC-n is kipróbálja magát a Vainglory.

Közel négy éve már annak, hogy elindult világhódító útjára a Vainglory, amely a mobilos piacra is elhozta a MOBA műfaj sikerét. A Super Evil Megacorp multiplayer játéka először iOS-en debütált még 2014 novemberében, amit bő félévvel később az Android verzió is követett, most pedig újabb fejezet veszi kezdetét a játék történetében:

a fejlesztők bejelentették, hogy elindul a PC-s változat.

Ami csábítóvá teszi a Windows és Mac verziókat, az az, hogy a cross-platform játéklehetőség is bekerült, vagyis a játékosbázis méretével biztosan nem lesznek gondok, hiszen a mobilos kollégák ellen is lehet vívni a meccseket. Íme egy korábbi ízelítő a játékból.

Fontos tudnivaló, hogy egyelőre erősen félkész verziókról van szó: a fejlesztők bejegyzése szerint ezek még csak az alpha változatok. Emiatt rengeteg változás várható még a jövőben: javulni fog az irányítás, csiszolnak majd a hibákon és az interfészen, mint ahogy a kommunikációs lehetőségeken és a játék teljesítményén is. De a lényeg az, hogy már most kipróbálható, méghozzá ingyenesen – akárcsak a mobilos változatok.

Mivel alapvetően egy mobilos címről van szó, ezért igazán komoly rendszerkövetelményre nem kell számítani (a fejlesztők nem is tették közzé a pontos specifikációkat), nyugodtan kipróbálhatjátok egy visszafogottabb PC-n is.

Az alábbi linkekre kattintva érhetitek el a telepítőfájlokat:

Windows | Mac

“Régi-új” belépővel bővül tehát a MOBA piac PC-n. Meglátjuk, hogy a League of Legends, a Dota 2 és a többi nagy név mellett mekkora közönséget sikerül beszippantania a Vainglory-nak!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva