Counter Strike

Kiesett a HellRaisers az IEM Shanghai-ról, de azért összejött egy beton DeadFox 4k


Ami BO1-ben összejött, az BO3-ban már egyszer sem. A kiscsapatok jellemvonásai ütötték fel a fejüket a beugróval játszó HellRaisers-nél.

Tegnap még győzelemmel nyitottak a kínai tornán, akkor a Cache-en verték el a Virtus.Pro-t 16:12-re. Utána az NRG-vel találkoztak, ahol az elődöntőbe jutásért játszottak, de túl nagy falatnak bizonyultak az amerikaiak. Ekkor már tisztán látszott, nagyon hiányzott w0xic a csapatból. Ma viszont nem nagyon akaródzott menni a játék, nem kapták el a fonalat a srácok. A VP megrázta magát, rég nem játszottak ilyen jól, ezúttal kivételesen jól ment az öregeknek a szekér. Bylali és pasha dominálták a hltv-s highlightokat és a számokat is egyaránt.

Mirage volt az első pálya, ahol 11:4-re mentek a lengyelek az első félidő után. Ekkor a HR részéről érkezett egy kisebb comeback, 15:11-ig hozták vissza a mapot, védekező oldalon. Itt viszont elfogyott a szufla, bár DeadFox azért megmutatta hogyan kell megfogni az érkező B rusht:

Train sem kezdődött sokkal jobban. 10:5-re mentek el pasháék, pedig ők voltak a sokak által előnytelenebbnek mondott támadó oldalon. Térfélcsere után csupán 3 körre futotta bondikéknak, 16:8 lett a map vége. Összességében nem játszott rosszul a HellRaisers, sajnálatos hogy újra beugróval kellett játszaniuk. A w0xic fragek és az AWP így kiderült, alappillére a csapatnak, nagyon meglátszott a hiánya.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva