League of Legends

Tűzriadó Ranked közben? KaSing és Odoamne meccs közben hagyta ott a Splyce irodájátEgészen jól indult a találkozó, aztán hirtelen elég tüzes lett a hangulat.

Nem szabad a tűzzel játszani, ezt mostantól KaSing, az európai Splyce támogató játékosa is tökéletesen tudja. Hiszen akkor pláne nem játék a dolog, amikor az irodádban történik. Akkor bizony nincs az a Ranked mérkőzés, ami miatt megéri bent maradni. A játékos mindamellett, hogy valószínűleg megőrizte a hidegvérét, még a játék végkimenetelével is törődött.

Broxah, a Fnatic dzsungelese éppen streamlet, amikor a nézők és maga a játékos egy érdekes chat szövegre lettek figyelmesek. KaSing nemes egyszerűséggel közölte a csapatával, hogy az irodában (központban), ahol játszik tűz ütött ki, így ott kell hagynia a gépet. Mindezek mellett elnézést kért a társaitól, hogy cserbenhagyja őket, akik egyértelműen támogatták a Support “kilépőjét”. Broxah tanácstalanul fogadta a hírt, megértjük, ebben a helyzetben nehéz bármi okosat mondani.

A kedvenc reakciónk DBL Njitől jött, aki ezen a találkozón Luciant irányította. A játékos csak annyit írt: ” xD happens”.

Utánajártunk az esetnek: Odoamne, KaSing csapattársa tweetelt az esetről:

A tűz méretéről, vagy egyáltalán arról, hogy valós riasztás volt-e még nem tudni. De az biztos, hogy a tűzriasztó volt, ami kiugrasztotta a játékosokat kényelmes székükből. A Splyce toposa ráadásul egy elég fájó vereségi szériát tervezett megtörni, amin valószínűleg a tűzriadó sem segített.

Reméljük csak egy kacsa helyzetről beszélünk, ám ha nem, akkor abban bízunk, hogy a kár minimális. Nem megy túl jól a Splyce-nak a nyári szezonban, hat győzelem és hat vereség a mérlegük, egyáltalán nincs szükségük arra, hogy még egy tűz is nehezítse a csapat felkészülését.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 gamer.hu | minden jog fenntartva