League of Legends

Öt új kinézet is érkezik a 8.16-ban – Íme a komplett felhozatal!


Van egy-két kérdéses darab, de a minőséggel szerencsére semmi probléma.

A 8.16-os frissítés jövőhéten esedékes, a kiadó pedig teletömte fantasztikus megvásárolható tartalommal, talán még azt is megkockáztatjuk, hogy az idei év egyik legjobb skin-csomagja várható.

Az a baj a Riot Games által kreált kinézetekkel, hogy ha a játékmodell még csak nem is tetszik, a Splash Artok könnyűszerrel el tudják magukat adni. Ez történt a legújabb szórás esetében is, megérkezett Ashe nyolcvanezredik kinézete, de a töltőképernyő képe olyan fantasztikusra sikerült, hogy biztosan lesz olyan ember a Földön, aki még a Championship mellé is meg fogja vásárolni.

A 8.16-tal sem marad el “meme-gyilkosság”, ugyanis egy elég masszív szériát szakít meg a Riot, Aurelion Sol megkapja második kinézetét. A tematika miatt ugyan lehetne kicsit hőbörögni, de szerencsére a kreatívok és a fejlesztők a maximumot hozták ki a Mecha stílusból.

Ideje feltölteni az RP raktárat, kemény hétnek nézünk elébe!

Cosmic Queen Ashe – 1350 RP

Riot Games

Három új Cosmic kinézet is érkezik az új frissítéssel, az egyik Ashe lesz. A Splash Arton láthatjuk a korábbi Cosmic variánsokat, Kassadint és Master Yit.

Cosmic Enchantress Lulu – 1350 RP

Riot Games

Biztosan közkedvelt lesz Lulu Cosmic kiadása, ugyanis a Pixet egy mini Aurelion Sol váltotta fel. Mégis ki ne akarna egy kis Aurelion Solt az ellenfél nyakába vágni?! Véleményünk szerint ez a legjobb Lulu skin eddig.

Cosmic Defender Xin Zhao – 1350 RP

Riot Games

A harmadik Cosmic skinnek Xin lesz a tulajdonosa. Az ő esetében nincsen Easter Egg, egy egyszerű, ám stílusos Splash Arttal látta el a kiadó. A játékon belüli modellje pedig vetekedik a Dragonslayerrel.

Mafia Braum – 1350 RP

Riot Games

Maffiózó Porók és egy hatalmas széfajtó? Braum legújabb kinézete biztosan sokak kedvence lesz.

Mecha Aurelion Sol – 1350 RP

Riot Games

Ahogy a bevezetőben is írtuk, ez az első kinézet, amit a megjelenése után kap Sol. Érdekesség, hogy annyira le akarta gyalulni a karakter “skintelenségét” a Riot, hogy a Mechával párhuzamosan még Lulu skinjébe is “belekeverték”. Nem egy olyan verzió, amire sokan vártak, de minőséginek minőségi lett.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva