Fortnite

Eragonist jelenleg a legjobb magyar, de két játékosunk is a Top 100-ban világszinten


Nagyot mennek a magyar fiúk mostanában. Nézőcsúcsok, valamint előkelő világranglista helyezések a magyarok neve mellett.

Csak pár napja írtunk arról, hogy Ruben lett az első magyar játékos, aki megugrotta a 2000 Fortnite győzelmet, máris itt a trónfosztás. Nem sokáig maradt társ nélkül Ruben, szinte azonnal követte Eragonist, aki azóta még be is előzte őt. Jelenleg tehát már két magyar játékos van jelenleg, akik több mint 2000 győzelemmel rendelkeznek, és ez még nem minden. A Fortnite Tracker adatai szerint ugyanis a két srác a világ 100 legjobb játékosának csoportjába is befér ezzel a mutatóval, jelenleg Ruben a 99., míg Era a 92. helyet foglalja el.

Eragonistnak a világranglista 92. helyéhez összesen 2046 győzelemre volt szüksége, ami kevesebb, mint 6000 meccsből jött össze neki!

Eragonist statisztikái – Fortnite Tracker

A két streamer félelmetes tempót diktál, emellett ráadásul kiváló a teherbíró képességük is, a győzelmi arányuk embertelen. Era úgy a legsikeresebb magyar játékos jelenleg, hogy a játékainak a 34,6%-át megnyerte, ráadásul egy olyan játékstílussal, ahol a killeket is halmozza. A cikk írásának pillanatában összesen 34 577 gyilkosságot hozott össze a magyar fiú, ami a világ 133. “legkillerősebb” játékosának státuszához elég.

A jó játéknak pedig nincs határa, a következő lépés a világhír!

Néhány napja Era éjjeli közvetítését a semmiből megszállták a francia Fortnite rajongók, miután Era egy hihetetlenül szoros 1v1 helyzetet stílusosan győzelemre mentett. Később pedig magát a játékot is megnyerte.

A játékos akit legyőzött nem volt más, mint Xewer, aki a francia Solary csapat igazolt játékosa és streamere. Még maga a Solary hivatalos Twitch csatornája is közvetítette az esetet, így több ezer ember láthatta ahogy Eragonist becsapdázza, majd egy jól irányzott shotgun lövéssel kivégzi a francia profit.

Ennek hála, egyik pillanatról a másikra megszaladt Eragonist nézőszáma is, körülbelül hajnali egyet írhattunk, amikor 600 fölé emelkedett a streamer élő közönsége. Arról nem is beszélve, hogy beindult a “follow-vonat”, több mint 100 követője lett egy varázsütésre a magyar fiúnak.

Tanulság: Ha igazán kiváló játékos és streamer vagy, akkor nem kell más csak türelem, s idővel biztosan elismerik a képességeidet!

Gratulálunk Rubennek és Eragonistnak a 2000+ győzelemhez és a világszintű Top 100-hoz!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva