Fortnite

Teljesen új fegyver és Glider is érkezhet jövőhéten – Félelmetes lesz az új Heavy Sniper!


A legutóbbi adatbányászatok végeredménye mind a fegyver kedvelőknek, mind pedig a skin gyűjtőknek kielégítő lehet.

Újonnan már bármikor érkezhet bármi. Ezt arra értjük, hogy az Epic Games még néhány hónappal ezelőtt katonás rendet tartott az új tartalmak megjelenésének időpontjaival kapcsolatban, sőt még a benne érkező tartalmak is mintha csak egy séma alapján érkeztek volna. A második – harmadik szezon fordulójának idején minden csütörtökön érkezett délelőtt 10 óra körül egy frissítés, amiben új játékmenet bővítések, valamint megvásárolható kozmetikai tárgyak voltak. Azóta eltelt néhány hónap, majdnem megduplázódott a játékosbázis, s nemcsak a rendszer, de a játék stabilitása is kezd megborulni.

A legújabb bányászható adathalmaz ugyanis a legutóbbi hotfix-szel érkezett a játékba, amiből már-már zavaróan sok van mostanában. Persze azt megértjük, hogy nagyon nehéz folyamatosan fejlődni és mindezt hibátlanul csinálni, ám kezd mostanában PUBG-s magasságokba emelkedni a helyzet…

Beszéljünk inkább a kellemesebb dolgokról!

A legújabb hotfix nemcsak javításokat hozott a kliensünkbe, egy teljesen új fegyver alapjait, valamint egy eddig még nem látott Glidert is elő tudták kaparni a kíváncsi “bányászok”.

Előbbiről korábban már írtunk, ez lesz az az új mesterlövész puska, aminek igazán hosszú újratöltési ideje lesz, ám ezt kompenzálva bivalyerőset fog lőni. Olyan erőset, hogy függetlenül a fal anyagától, az első eltalált struktúra elemet egy pillanat alatt fogja megsemmisíteni. Az óvatlan játékosokra pedig 157-et fog osztani, így teljes életerőn és 50 pajzzsal sem leszünk képesek kihordani lábon a találatot. A fejes pedig egyértelműen azonnali halált fog jelenteni.

A legutóbbi bányászgatás végeredménye az új fegyver játékmenete, az FNBRLeaks Twitter fióknak köszönhetően betekintést nyerhetünk az akár már jövőhéten elérhetővé váló fegyver játékmenetébe.

 

Félelmetes bővítménye lesz a Heavy Sniper a játéknak, aki eddig is kiválóan célzott Sniperekkel, annak most biztosan ez lesz a Kánaán.

Érkezett még egy eddig még nem látott Glider is!

Szintén a forrásfájlok mélyéről került elő egy hamarosan megvásárolható Glider, a “Modern Military Red”. A neve nyugodtan változhat, ám ez volt az a név, ahogyan az Epic Games feltöltötte a modellt a játékfájlok közé. Egy futurisztikus, piros-fehér színű gépezetet kapunk, ami nagyon hasonlít az Archetype-pal összepárosított zöld-fekete Servo Gliderre.

Bőven lesz mire várni az elkövetkező néhány napban, kíváncsiak vagyunk, hogy a jövőhéten esedékes Content Update-tel már megjeleníti-e az új Heavy Snipert az Epic Games, vagy kivárnak még egy kicsit és akár nerfelnek rajta egy hangyányit.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva