Fortnite

Nektek is feltűnt? Hátrafelé sebeznek a csapdák, sürgős hotfixre várnak a játékosok


Elsőre totálisan hihetetlennek tűnik, de mégis igaz. Videóval bizonyították a csapdák hibás működését.

Az már biztos, hogy a v5.2 nem fog a “legjobban sikerült update” néven bevonulni a történelemkönyvekbe. Már a megjelenés után egy váratlan hotfixre volt szükség, azóta pedig kiderült, hogy a Drum Gun hitregjét is sikerült totálisan elrontani.

És a hibák sorozata még itt sem állt meg, a legújabb találat a csapdák érthetetlen működését tárta fel. Mióta ugyanis kijött a v5.2, a csapdák hátrafelé is elkezdtek sebezni. A fal túloldalán állva is simán meghalhatunk egy biztonságosnak hitt poziban, a hibás sebzéskiosztás miatt.

Trap bug CONFIRMED!!! Damage applying on opposite side of wall! Traps need removed or fixed ASAP! from r/FortNiteBR

A kísérletben tisztán látszik, hogy a csapdával szemben álló játékos képes csak aktiválni a csapdát, és előrefelé teljesen jól is működik a dolog. Csak akkor aktivizálódik ha elég közel megy hozzá az ember, és nem sebez faltól falig. Eddig minden okés. A fal túloldalán álló player azonban hatalmas meglepetéseket él át, amikor csak ügy lerepül róla 150 HP.

Nem is kell feltétlenül a fal közvetlen közelében lenni, egy-két lépés távolságról is halálos veszélyt jelent a biztonságosnak hitt falrész.

Emlékezhetünk rá, volt már hasonló gondja az Epic-nek, akkor a plafonon keresztül kezdtek el sebezni a csapdák. A jó hír az, hogy akkor is megoldották a problémát, így a mostani hiba is biztosan javításra kerül. A rossz hír az, hogy akkor ez két hétbe telt megoldást találni. Reméljük most azért hamarabb előállnak egy újabb hotfix csomaggal.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva