League of Legends

Démoni külsővel hódít Lucian – Megérkezett az első High Noon Teaser!


Nem várt sokat a Riot Games, máris itt van a High Noon Lucian bemutatója.

“Egy új ördög van a városban.” Ezt a nevet adta a Riot Games legújabb animációs előzetesének, amiben feltehetően egy új Legendary skint, Lucian High Noon kiadását mutatják be.

Ám ebben az esetben az ördög akár a szó legszorosabb értelmében is érthető, hiszen ha megnézzük a videót, láthatjuk, hogy igazán szokatlan külsőt kapott a lövész. A fél teste égő, démoni külsőt kapott, azt nem tudjuk, hogy mennyiben segít majd ez neki a célzásban, de az biztos, hogy nagyon látványos animációkkal kapjuk majd kézhez az új kinézetet.

A trailer legvégén a League of Legends logót két hatalmas lánc rántja ki a képből, ez pedig nem másra, mint a Lucian skinnel együtt bejelentett Thresh kinézetre utal. Valamint egy pillanatra elcsíphetjük a videó közben is, sajnos még csak távolról.

Thresh – Riot Games

A két botos mellett még Urgot számíthat egy western stílusú új skinre, kíváncsian várjuk, hogy a másik kettő is kap-e kisfilmet, vagy csak Lucaint tisztelték meg ezzel a grafikusok.

Akkor szokott a Riot Games egyszerre több témába illő kinézetet megjeleníteni mostanában, amikor egy teljes eseményt húznak a skinek köré. Reméljük ezúttal is ez fog történni és Runeterrán egy rövid ideig eluralkodik a vadnyugat!

A három kinézet bejelentéséről ITT olvashattok bővebben!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva