Fifa

Lingard odaszólt az EA Sports-nak a frizurája miatt

Drag - Csető Zsolt - 6 éve Címkék: fifa 19,

Az angol támadó szerint ideje lenne frissíteni a haját a játékban.

Az EA Sports nyilvánvalóan arra törekszik, hogy a játékosok a lehető legélethűbbek legyenek az aktuális FIFA játékban, ez azonban nem mindig jön össze – legalábbis akadnak olyanok, akik nem kapnak akkora figyelmet, mint a legnagyobb sztárok.

Korábban láttunk már példát arra, hogy egy focista közvetlenül üzent a fejlesztőknek, hogy ideje lenne változtatni: tavaly ősszel például a Juventus középpályása, Sami Khedira elégelte meg a helyzetet, hiszen hiába volt rövid a haja már két éve, a FIFA 18-ba még mindig hosszú frizurával került be. A jó hír, hogy az EA Sports pár héttel később új karaktermodellt készített számára.

Most újból a frizura a téma, méghozzá a Manchester United és az angol válogatott támadójánál, Jesse Lingardnál, aki szintén nagyon szeretné, hogy új hajat kapjon a játékban. Ő szintén a Twitteren üzent nemrég a fejlesztőknek:

“Le tudnátok cserélni a frizurámat? Már 99 éve ugyanaz a hajam a játékban.”

Ha megnézzük a kiszivárgott képeket, akkor látható, hogy Lingard karaktermodellje nem sokat változott a FIFA 19-ben, pedig már a FIFA 18-ban sem stimmelt igazán a kinézete, már ami a haját illeti, hiszen még mindig a korábbi verziót használta a játék.

Lingard a nyári világbajnokságon
Lingard a FIFA 17-ben
Lingard a FIFA 19-ben

A FIFA 19 megjelenéséig több mint egy hónap hátravan még, amely alatt az EA Sports bizonyára fog még finomítani a játékosokon, legyen szó akár a statokról, akár a kinézetről. A fenti üzenet remélhetőleg a fejlesztőkhöz is eljut, így mind Lingard, mind FIFA-rajongók az igazi Jesse-t láthatják majd az új játékban.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva