Counter Strike

Fleav odaért! Magyar játékos az ESL Pro League előszobájában


Egy nemzetközi csapat tagjaként jutott be az ESEA MDL divíziójának fő-kvalifikációjába

A tegnapi meccsel bejutottak az ESEA MDL 29. szezonjának “kvalifikációjára”, ahonnan 16-ból csak 4 együttes jut majd tovább! 12 csapatot már ismerünk, melléjük további 4 csatlakozik még:

Ide az ESEA Advanced-ben való jó teljesítményért, vagy az MDL-ben való rossz teljesítményért kerülhet valaki. Plusz az ESL Nemzeti ligáinak megnyeréséért kerülhet be egy csapat. A Top4 megy az MDL-be, ami az ESL Pro League alatt van közvetlenül, a többi 12 csapat pedig az ESEA Advanced ligájában folytatja. Nem lesz könnyű dolga senkinek, az már biztos.

Ide jutott most a  WE HAWT, aminek felállása a következő:

  • Boaster United Kingdom
  • conoR Ireland
  • nicoodoz Denmark
  • fleav Hungary
  • derciak Poland

Igazi multikulti európai mix. A csapat magja a felső hármas, lassan fél éve együtt van a trió. Fleav bizonyított már párszor európai csapatokban, gondolhatunk akár koloRRR-al tett külföldi kalandjukra a Prophecy-ben. Mostanában az FPL-C mezőnyében játszogat, a legutóbbi szezonban is a negyedik helyen végzett, ami igencsak előkelőnek számít. A Faceit szerint jelenleg is Angliában tartózkodik, valószínű hogy bootcampelnek a srácokkal.

A tegnapi meccset majdnem 2:0-ra nyerték, 15:12-ről jött fel az ellenfél, majd hosszabbításban tudtak nyerni. Boaster nevét érdemes lehet megjegyezni, a csapat összes meccsén ő a topfragger, nagyon viszi a lendület. A többiek is ott lőnek ahol tudnak, aimban rendkívül erős együttes van készülőben.

Ezúton is gratulálunk és sok sikert kívánunk fiatal honfitársunknak a csapattal kapcsolatban, jó lenne egy újabb hazai sikersztorit látni!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva