Hearthstone

3 win? 5 win? 7 win? Mikor éri meg befizetni a heti Tavern Brawlba?


Tippek a Standard Brawliseum kapcsán.

A szokásos időpontban, szerda este megérkezett a heti Tavern Brawl, amely ezúttal egy rendhagyó kocsmai bunyó, visszatért ugyanis a Standard Brawliseum, amely az Arena mód és a constructed játék szabályait ötvözi.

  • A Standard szabályoknak megfelelően kell paklit építeni
  • A formátum megegyezik az Arenával: 3 vereségnél vége a menetnek, a maximum pedig a 12 győzelem, amit el lehet érni
  • A díjazás szintén az Arena módhoz hasonló
  • A “belépő” ugyanúgy 150 gold, de az első menet mindenkinek ingyen van

Megéri kifizetni a 150 goldot?

Az attól függ, hogy mi a célod (ezt hamarosan kifejtjük), de alapvetően azt mondhatjuk, hogy nem kell elrettenni a játékmódtól. Kétféle megközelítése van a Brawliseumnak – mutatjuk, hogy melyikhez milyen győzelmi átlagra van szükség.

Ha jól szeretnéd befektetni a goldodat

A díjazásról azt kell tudni, hogy 3 győzelemtől felfelé értékben már visszajön a befektetett gold. Ezért az eredményért az alábbi nyereményeket kapod:

  • 1 db The Boomsday Project pakk
  • 25-35 Gold
  • +1 pakk VAGY 35-60 gold VAGY 40-50 dust VAGY 1 db common

Átlagosan tehát már 3 wintől is pluszos az üzlet, ha pedig esetleg többet is sikerül elérni, akkor már végképp nincs kérdés.

Ha a profitra törekedsz

Az Arenából már pontosan tudjuk azt is, hogy a 7 győzelem az a határ, ahol már biztosan visszakapjuk a 150 befektetett aranyat. Aki tehát arra törekszik, hogy egyre több goldja legyen, annak átlagosan ennyit kell hoznia, ami már jóval nehezebb feladat.

A képlet tehát egyszerű: ha szívesen bontasz még Boomsday pakkokat, és úgy érzed, hogy stabilan tudod hozni a 3 győzelmet, akkor megéri pörgetni a Brawliseumot. Ha viszont kifejezetten a gold érdekel, akkor legalább 7 győzelmes menetekre lesz szükség.

Az ingyenes menet szerencsére ideális arra, hogy nagyjából felmérjük az erőviszonyokat, ezt követően érdemes dönteni arról, hogy van-e elég jó a paklink és játéktudásunk ahhoz, hogy stabilan el tudjuk érni a kitűzött célt. Döntsetek ennek megfelelően – sok szerencsét mindenkinek!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva