PUBG

Jön a valaha látott legőrültebb verseny! Dr. DisRespect next level PUBG kupát indít


A streamer nem bírta megvárni a hivatalos bejelentést, élő adásban spoilerezte el hetente megrendezésre kerülő esport versenyét.

Dr. Disrespectet úgy vélem senkinek sem kell bemutatnunk. A megosztó streamer több millió követővel és rengeteg nézővel pörgeti műsorait, de úgy tűnik a mindennapos streamelés után új kihívásra szánta el magát.

“Nem akarom tovább húzni: saját versenyt rendezek! Részletek majd a hivatalos bejelentéssel jönnek, ha mindent lefixáltunk.” – bukott elő a jó hír csak úgy menet közben a doktorból.

Persze hogy kedvet csináljon a nézőknek a közelgő versenyhez annyit még elárult:

“Next level verseny lesz, készüljetek. Jó sok pénzzel!”

Bár az infó kevés, a hype már most is hatalmas! Dr. DisRespectet ismerve egy őrült versenyre van kilátás, szuper hangulattal és ahogy ő maga mondja “next level módon, jó sok pénzzel”. Ennyi követővel és nézővel szinte garantált lesz a nevezési helyek villámgyors betöltése.

A kérdés már csak az, hogy a verseny vajon egy szponzoron keresztül indul, vagy egyenesen a PUBG Corp. által támogatott, hivatalos heti versenyként? Utóbbira már csak azért is jó esély van, hiszen Dr. DisRespect fontosságát a fejlesztők már kinyilvánították, egy játékon belüli, spéci ládával.

Saját ládája és saját skinjei tehát már vannak, most jöhet a következő lépés, egy saját versenysorozat. Rettenghet Keemstar 100 000 dolláros heti PUBG versenye, ha a doktor és támogatói ráemelnek egy lapáttal, pillanatok alatt ellophatják a show-t.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva