Counter Strike

Bréking: korábbi Major győztes játékos oldalán folytatja kolor


A magyar AWP-st az EURONICS frissen létrehozott nemzetközi keretébe hívták meg znajderrel együtt.

Az EURONICS nevet eddig is gyakran láttuk az alacsonyabb Tier versenyein, most azonban simán lehet, hogy egyre elitebb körökben mozog majd a csapat. A német lineupok után nemzetközi vizekre evezett a csapat. Ráadsául ez a váltás most magyar szempontból is kiemelt figyelmet élvez.

Crisby, kzy és faveN német triója mellé znajder és kolor csatlakozott.

A svéd játékost azt hiszem senkinek nem kell bemutatni, lassan 10 éves karriere során gyakran felbukkant neve az élmezőnyben. Hogy mást ne mondjunk, a CS:GO történelmének első Major tornáján, a DreamHack 2013-on győztesként hagyta el az arénát. A fnatic tagjaként tehát Major győzelemig jutott, majd később a GODSENT tagjaként is járt Major tornán.

kolort pedig talán még jobban ismerjük, a hazai mezőny legjobb AWP-se fiatal kora ellenére máris kiváló eredményeket tudhat magának. A Prophecy tagjaként nemzetközi LAN-okon bizonyított, legutóbb a GameAgents tagjaként láthattuk játszani. Pályafutása alatt már több millió forintot összelövöldözött magának, az EURONICS pedig most új lendületet adhat az idén érettségizett magyar játékosnak.

Szurkolunk az új felállásnak és figyelni fogunk rájuk! Szeptember elején érkezik is a csapat első LAN versenye, Dániában a 15 000 dolláros Cross Border Esport tornán indul a csapat.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva