Tech

Már az RTX 2080 Ti is előre lelepleződött – Íme a képek és a specifikációk


Már az RTX 2080 Ti is a spájzban van.

Még csak holnapra várható az új 11. széria bejelentése, de annyi infó szivárgott már ki az új kártyákról, hogy szinte már előre mindent tudunk róluk. Ezúttal is a Videocardz.com informátorainak köszönhetjük az új adatokat, akik most az RTX 2080 Ti-ról is már szinte mindent elárultak.

Az új szériának egyáltalán nincs szégyenkezni valója, a fejlődés eléggé négyléptékű lesz ez már előre borítékolható. Az RTX 2080 Ti 4352 CUDA maggal rendelkezik, ami 768-cal több a 1080 Ti-hez képest, a memória maradt 11 Gb, viszont a GDDR5X helyett már GDDR6-ot kapott a “kicsike”, ennek köszönhetően a memória sávszélessége is 616 GB/s-os sebességre nőtt. Már a puszta specifikációk is jókora teljesítménytöbbletet sejtetnek, erre pedig rájön még az architektúra fejlődése, szóval nagy fejlődésre számíthatunk.

A kiszivárgott specifikációk | Forrás: videocardz

Sajnos a kártyák fogyasztásáról még nem tudunk információval szolgálni.

Kiszivárgott képek

A gyártók egyedi modelljei pedig már készenlétben állhatnak, legalábbis nagyon reméljük, ugyanis több egyedi modellről kerültek elő a képek. A 10. generációs modellekhez képest szinte minden gyártó villantott valami újdonságot az egyedi hűtők tekintetében, az ASUS például teljesen sötét dizájnt választott, míg az EVGA szinte teljes egészében átlátszóvá tetette a műanyag borítást.

Forrás: videocardz.com

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva